search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:38
MENU CLOSE

Σικάγο: Νεκρός 17χρονος από όπλο αστυνομικού, μετά από πεζή καταδίωξη

17.02.2019 21:45
Σικάγο: Νεκρός 17χρονος από όπλο αστυνομικού, μετά από πεζή καταδίωξη  - Media

 

Δεκαεπτάχρονος τραυματίστηκε σοβαρά από αστυνομικά πυρά και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του χθες το βράδυ στο Σικάγο, έγινε σήμερα γνωστό από επίσημες πηγές.

“Ένας ανήλικος προσπάθησε να διαφύγει κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου στον δρόμο. Ένας αστυνομικός τον καταδίωξε πεζή και πυροβόλησε εναντίον του. Ο ανήλικος πέθανε” περιέγραψε σε δελτίο Τύπου το πολιτικό γραφείο που αναλαμβάνει τις έρευνες, όπου εμπλέκονται αστυνομικοί του Σικάγο (Copa).

Οι ερευνητές αυτού του γραφείου εξέτασαν προσεκτικά “όλα τα διαθέσιμα βίντεο” και συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες για να αποσαφηνίσουν τις ακριβείς συνθήκες που εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα, επισήμανε το Copa.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, το θύμα ονομαζόταν Μάικλ Ίλαμ και ήταν ηλικίας 17 ετών.

Λίγο νωρίτερα, η αστυνομία του Σικάγο είχε αναφέρει ότι ένα από τα στελέχη της είχε πυροβολήσει έναν ύποπτο σε μια “ένοπλη συμπλοκή” το Σάββατο, γύρω στις 20.30 τοπική ώρα κι ότι ο άνδρας αυτός είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο “σε κρίσιμη κατάσταση”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:37