19/10/2019 01:36:40

Καρέ καρέ το απίστευτο ατύχημα στον αγώνα αυτοκινήτων της Daytona- Τράκαραν 21 οχήματα με μεγάλη ταχύτητα (Video)

Καρέ καρέ το απίστευτο ατύχημα στον αγώνα αυτοκινήτων της Daytona- Τράκαραν 21 οχήματα με μεγάλη ταχύτητα (Video) - Media

 

Ο μεγάλος αγώνας αυτοκινήτων στις ΗΠΑ, ο γνωστός «Daytona 500» ήθελε άλλους 10 γύρους για να ολοκληρωθεί. Οχήματα και οδηγοί ύστερα από μια εξαντλητική οδήγηση βρισκόντουσαν στα όρια τους. Η ταχύτητα είναι υπερβολική και το παραμικρό λάθος δεν συγχωρείται.

Κάποιος οδηγός στην ευθεία προσπάθησε να προσπεράσει τον Ματ Ντιμπενεντέτο. Τότε ήταν που έγινε το ατύχημα. Τα δυο αυτοκίνητα άγγιξαν το ένα με το άλλο αλλά με την ταχύτητα που έτρεχαν έχασαν την πρόσφυση τους και συγκρούστηκαν. Πίσω ακολουθούσαν άλλα 19 αυτοκίνητα που δεν πρόλαβαν οι οδηγοί τους να αντιδράσουν και έγιναν όλα μια μάζα από σίδερα και σπίθες επάνω στην καυτή άσφαλτο. Και όμως από την σύγκρουση που θα δείτε κανείς δεν τραυματίστηκε. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που επιχείρησε την προσπέρασει και συνέβη το ατύχημα, ο Πολ Μπερναρντ μετά το τέλος του αγώνα ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη για τα όσα έγιναν.

Από τη σύγκρουση των 21 οχημάτων δεν τραυματίστηκε κανένας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.