search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:23
MENU CLOSE

Ο Τζειμς Μποντ επιτέλους «γκρίζαρε» (Video)

18.02.2019 08:53
Ο Τζειμς Μποντ επιτέλους «γκρίζαρε» (Video) - Media

 

Μια ακόμα σημαντική τομή θα συμβεί στην επόμενη ταινία του James Bond.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, αποφάσισε να μην βάψει τα μαλλιά του και έτσι να γίνει ο πρώτος Πράκτορας 007 με γκρι κροτάφους.

Ο ηθοποιός στην τελευταία φορά που θα υποδυθεί τον θρυλικό ήρωα δεν θέλει να του δώσει υπερφυσικές δυνάμεις όπως οι προκάτοχοί του αλλά περισσότερο καθημερινά χαρακτηριστικά.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην Daily Mail δεν έχει σκοπό ούτε να βάψει τα μαλλιά του, αλλά ούτε και να καλύψει με οποιονδήποτε τρόπο τα σημάδια της ηλικίας από το πρόσωπο του.

Ο πράκτορας που περνάει τον περισσότερο χρόνο του για να κυνηγάει το έγκλημα και είναι λογικό που ο ηθοποιός επέμεινε να μην τον παρουσιάσει τέλειο και αψεγάδιαστο όπως οι προηγούμενοι.

Ο 50χρονος Κρεγκ δηλώνει εξάλλου περήφανος για τους γκρι κροτάφους του και με αυτή την εμφάνιση θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας τον επόμενο μήνα.

Η τελευταία ταινία με τον ηθοποιό θα προβληθεί το 2020 καθώς ο διάσημος σκηνοθέτης Ντάνι Μποιλ αποχώρησε και έτσι υπήρξε καθυστέρηση στην παραγωγή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:23