search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:08
MENU CLOSE

Σούπερ (άτακτη) γιαγιά γιόρτασε τα 100στα της γενέθλια με γυμνούς «μπάτλερ» (Photos)

18.02.2019 11:59
Σούπερ (άτακτη) γιαγιά γιόρτασε τα 100στα της γενέθλια με γυμνούς «μπάτλερ» (Photos) - Media

 

Με δύο «μπάτλερ» (βλέπε στρίπερ) δώρο γιόρτασε την επέτειο των 100στων της γενεθλίων την Παρασκευή μια (σούπερ άτακτη) προπρογιαγιά που σίγουρα το λέει η… περδικούλα της.

Η γλυκύτατη βρετανή γιαγιάκα Ντολ Τζένκινς είδε την ευχή της να γίνεται πραγματικότητα, όταν το προσωπικό του γηροκομείου αποφάσισε να προσλάβει τους δύο «μπάτλερ» για να τής μείνει η επέτειος αξέχαστη! Το προσωπικό συχνά συγκεντρώνει χρήματα για να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες των ενοίκων του γηροκομείου.

«Το πρόσωπό της φωτίστηκε όταν τους είδε… Στην αρχή ήταν ντροπαλή και συγκρατημένη και είπε στους δυο νεαρούς να πάνε να φορέσουν ρούχα, αλλά σύντομα ξεθάρρεψε, άρχισε να τους φλερτάρει και να χαστουκίζει τους γλουτούς τους» διηγείται μέλος της οικογένειάς της. «Ξετρελάθηκε και τους ζήτησε να ξανάρθουν (ντυμένοι) για να την αποχαιρετήσουν όπως πρέπει» πρόσθεσε.

Για την ιστορία, oι ελαφρώς ενδεδυμένοι «μπάτλερ» σέρβιραν σάντουιτς, κρασί και τσάι.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58