20/10/2020 11:51:37

Κρήτη: Γνωστό εδώ και χρόνια το σημείο που παρασύρθηκε η οικογένεια - «Μπαλάκι» οι ευθύνες

Κρήτη: Γνωστό εδώ και χρόνια το σημείο που παρασύρθηκε η οικογένεια - «Μπαλάκι» οι ευθύνες - Media

 

Γνωστό στους ντόπιους για την επικινδυνότητά του ήταν, εδώ και πολλά χρόνια, το σημείο στο οποίο παρασύρθηκε η οικογένεια από το ισχυρό ρέμα, στην περιοχή Μοίρες της Κρήτης. Οι κάτοικοι της περιοχής ήξεραν την επικινδυνότητα του περάσματος και το απέφευγαν, ωστόσο η οικογένεια που δεν καταγόταν από την περιοχή και χρειάστηκε να μετακινηθεί μέσα στη νύχτα λόγω αδιαθεσίας μικρού παιδιού, παγιδεύτηκε στον χείμαρρο που πέρναγε κυριολεκτικά πάνω από τον δρόμο.

Όπως κατήγγειλε κάτοικος της περιοχής στον ΣΚΑΪ, το 2012 ο ίδιος είχε κινδυνεύσει όταν το ρέμα είχε φουσκώσει και κινδύνευσε να παρασυρθεί με το αυτοκίνητό του. Το νερό είχε φτάσει στο ύψος των τζαμιών, ανέφερε. Έκτοτε προσπάθησε να ευαισθητοποιήσει τους αρμόδιους ώστε να δοθεί λύση στη βύθιση που πραγματοποιεί η οδός στο συγκεκριμένο σημείο, με αποτέλεσμα να μετατρέπεται σε «παγίδα θανάτου» μετά από ισχυρή βροχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο δήμος επιρρίπτει τις ευθύνες στην περιφέρεια και η περιφέρεια στον δήμο. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπήρχε έστω μία προειδοποιητική πινακίδα ούτε βεβαίως αποκλείστηκε ο δρόμος, παρά την ισχυρή βροχόπτωση.

Στο σημείο σχεδιάζεται να κατασκευαστεί γέφυρα, ωστόσο το έργο παραμένει στα χαρτιά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.