search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:12
MENU CLOSE

Κρήτη: Γνωστό εδώ και χρόνια το σημείο που παρασύρθηκε η οικογένεια – «Μπαλάκι» οι ευθύνες

18.02.2019 18:44
Κρήτη: Γνωστό εδώ και χρόνια το σημείο που παρασύρθηκε η οικογένεια - «Μπαλάκι» οι ευθύνες - Media

 

Γνωστό στους ντόπιους για την επικινδυνότητά του ήταν, εδώ και πολλά χρόνια, το σημείο στο οποίο παρασύρθηκε η οικογένεια από το ισχυρό ρέμα, στην περιοχή Μοίρες της Κρήτης. Οι κάτοικοι της περιοχής ήξεραν την επικινδυνότητα του περάσματος και το απέφευγαν, ωστόσο η οικογένεια που δεν καταγόταν από την περιοχή και χρειάστηκε να μετακινηθεί μέσα στη νύχτα λόγω αδιαθεσίας μικρού παιδιού, παγιδεύτηκε στον χείμαρρο που πέρναγε κυριολεκτικά πάνω από τον δρόμο.

Όπως κατήγγειλε κάτοικος της περιοχής στον ΣΚΑΪ, το 2012 ο ίδιος είχε κινδυνεύσει όταν το ρέμα είχε φουσκώσει και κινδύνευσε να παρασυρθεί με το αυτοκίνητό του. Το νερό είχε φτάσει στο ύψος των τζαμιών, ανέφερε. Έκτοτε προσπάθησε να ευαισθητοποιήσει τους αρμόδιους ώστε να δοθεί λύση στη βύθιση που πραγματοποιεί η οδός στο συγκεκριμένο σημείο, με αποτέλεσμα να μετατρέπεται σε «παγίδα θανάτου» μετά από ισχυρή βροχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο δήμος επιρρίπτει τις ευθύνες στην περιφέρεια και η περιφέρεια στον δήμο. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπήρχε έστω μία προειδοποιητική πινακίδα ούτε βεβαίως αποκλείστηκε ο δρόμος, παρά την ισχυρή βροχόπτωση.

Στο σημείο σχεδιάζεται να κατασκευαστεί γέφυρα, ωστόσο το έργο παραμένει στα χαρτιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33