search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:57
MENU CLOSE

Ο χειρότερος χιονιάς του χειμώνα για την Αττική έρχεται το Σαββατοκύριακο (πίνακας)

19.02.2019 07:28
Ο χειρότερος χιονιάς του χειμώνα για την Αττική έρχεται το Σαββατοκύριακο (πίνακας)  - Media

 

Κατακόρυφη πτώση, έως και κατά 15 βαθμούς, θα σημειώσει η θερμοκρασία το προσεχές Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τα οποία, επιπλέον, προβλέπουν γενικευμένη κακοκαιρία και χιονοπτώσεις και στα βόρεια προάστια της Αττικής από την Παρασκευή έως και τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα για τα βόρεια προάστια της Αττικής το meteo.gr αναφέρει ότι από τους 15 βαθμούς Κελσίου -τη μέγιστη θερμοκρασία για σήμερα- την προσεχή Κυριακή , 24 Φεβρουαρίου, ο υδράργυρος θα παραμείνει καθηλωμένος ανάμεσα στους -1 και 0 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, η χιονόπτωση στα βόρεια προάστια θα ξεκινήσει το βράδυ του Σαββάτου, με τη θερμοκρασία να πέφτει στους μηδέν βαθμούς Κελσίου.

Η χιονόπτωση θα συνεχιστεί την Κυριακή (από τις 8:00 και μετά), ενώ θα ενταθεί τόσο το μεσημέρι όσο και το βράδυ.

Το meteo.gr εκτιμά ότι οι χιονοπτώσεις στην Αττική θα συνεχιστούν, τουλάχιστον, έως και τα ξημερώματα της Δευτέρας, 25 Φεβρουαρίου.

Να σημειωθεί ότι για το ίδιο τριήμερο το Εθνικό Αστεροσκοπείο προβλέπει ότι στο κέντρο της Αθήνας θα ρίχνει χιονόνερο, και η χαμηλότερη τιμή της θερμοκρασίας θα είναι οι 2 βαθμοί Κελσίου.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αναμένονται χιονοπτώσεις το προσεχές Σάββατο. Από την Κυριακή, ωστόσο, ο καιρός θα «φορέσει» ξανά τα… καλά του, με την ηλιοφάνεια να επιστρέφει.

Υπενθυμίζεται ότι αναλυτικούς χάρτες για το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα πλήξει τη χώρα, και την πρωτεύουσα, εξέδωσε τη Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30