search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:24
MENU CLOSE

Ενόχληση Αναστασιάδη για τις δηλώσεις του Έλληνα Υφυπουργού Δημαρά

19.02.2019 11:21
Ενόχληση Αναστασιάδη για τις δηλώσεις του Έλληνα Υφυπουργού Δημαρά  - Media

 

Oι αναφορές του Έλληνα Υφυπουργού Περιβάλλοντος Γεώργιου Δημαρά σε πρόσφατη εκδήλωση στη Λεμεσό, για «πολεοδομικό ανορθολογισμό που οδηγεί σε χαοτικές καταστάσεις» σε σχέση με τα υψηλά κτίρια οδήγησε στην ενόχληση της κυβέρνησης της Κύπρου. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Χαραυγή», μετά τις πιο πάνω αναφορές του Γ. Δημαρά, το Προεδρικό έδωσε εντολή να ακυρωθεί προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Γεωργίας Κώστα Καδή με τον Έλληνα Υφυπουργό Περιβάλλοντος, ενώ έστειλε και επιστολή διαμαρτυρίας προς την Πρεσβεία της Ελλάδας στην Κύπρο. Οι αναφορές του Γ. Δημαρά έγιναν σε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στη Λεμεσό, με τίτλο: «Ψηλά Κτίρια – Μια σύγχρονη περιβαλλοντική πρόκληση».

Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, ήταν προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του Κ. Καδή και του Δ. Δημαρά. Ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, αφού ακυρώθηκε από τον Κ. Καδή ο οποίος επικαλέστηκε φόρτο εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Χαραυγής», ο πραγματικός λόγος που οδήγησε στην ακύρωση της συνάντησης ήταν η εντολή η οποία δόθηκε από το Προεδρικό, το οποίο είναι ιδιαίτερα ενοχλημένο με τις αναφορές του Έλληνα Υφυπουργού Περιβάλλοντος.

Μάλιστα η κυβέρνηση έστειλε και επιστολή διαμαρτυρίας προς την Πρεσβεία της Ελλάδας στην Κύπρο, ανάγοντας το θέμα σε διπλωματικό επεισόδιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:23