18/11/2019 12:34:56

Πολάκης: Τα ΜΜΕ με κατακρεούργησαν σκόπιμα για 3 μέρες - Γελοιότητες τα περί κακουργήματος (Video)

Πολάκης: Τα ΜΜΕ με κατακρεούργησαν σκόπιμα για 3 μέρες - Γελοιότητες τα περί κακουργήματος (Video) - Media

 

Στην αίθουσα του Κοινοβουλίου συνεχίστηκε η αντιπαράθεση για το δάνειο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και τα όσα ακολούθησαν με την συνομιλία μεταξύ του ίδιου και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Παίρνοντας το λόγο ο υπουργός είπε ότι κατακρεουργήθηκε τρεις μέρες από τα αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ, υποστηρίζοντας ότι όταν τελικά το δάνειό του βρέθηκε σύννομο, τότε η κριτική μετατοπίστηκε στην επίμαχη συνομιλία και την υποτιθέμενη ηχογράφηση, την οποία ο ίδιος διαψεύδει.

Μεταξύ άλλων, ζήτησε ξανά τον έλεγχο των δανείων και άλλων πολιτικών προσώπων , καθώς και της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκης, Μαρέβας.

Απαντώντας σε στελέχη της αντιπολίτευσης που του ζήτησαν να παραιτηθεί, ασκώντας του παράλληλα σκληρή κριτική, απάντησε ότι παραποίησαν τα λεγόμενά του διαψεύδοντας έντονα την ηχογράφηση. Όπως είπε ο ίδιος: «Καμία ηχογράφηση. Ξέρετε κάτι. Έχω μνημονικό και θυμάμαι τι λέω. Θυμάμαι τι έχω πει πριν από 25χρόνια».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.