search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:16
MENU CLOSE

Τρομοκρατήθηκε με τη «βρόμικη» συνήθεια της συντρόφου του στο μπάνιο

19.02.2019 14:23
Τρομοκρατήθηκε με τη «βρόμικη» συνήθεια της συντρόφου του στο μπάνιο - Media

 

Έντρομος ένας άνδρας στη Βρετανία βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν ανακάλυψε τη συνήθεια της συντρόφου του, αφού συγκατοίκησαν για πρώτη φορά μαζί.

Ο άνδρας αποκάλυψε σε ανάρτησή του στα social media, ότι είχε σχέση με την κοπέλα εδώ και λίγα χρόνια, πριν αποφασίσουν να μείνουν μαζί. Αλλά ανακάλυψε κάτι περίεργο που σχετιζόταν με τις συνήθειές της στο μπάνιο, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror.

Ανέφερε στην ανάρτησή του ότι συνειδητοποίησε πως η σύντροφός του κάνει μπάνιο μόνο μια φορά στις 7 ή 10 μέρες και τον ενοχλεί πολύ αυτό. Παράλληλα, εκείνη δεν βλέπει τίποτα κακό σε αυτό.

«Η κοπέλα μου και μένω μαζί. Κάτι που είχα παρατηρήσει λίγο πριν, αλλά τώρα είναι πραγματικά προφανές δεδομένου ότι ξοδεύουμε ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί είναι το πρόγραμμα του μπάνιου της. Ήξερα ότι δεν της άρεσε να κάνει ντους όταν βγαίναμε, αλλά δεν ήξερα ότι έκανε ντους μόνο κάθε 7-10 ημέρες. Συζητήσαμε για το πώς νομίζω ότι θα έπρεπε να κάνει συχνότερα από αυτό (τουλάχιστον κάθε 3 ημέρες) και ότι είναι ενοχλητικό να αναφέρω ακόμη και ότι μυρίζει και ότι αν μπορώ να το πω εγώ αυτό, τότε και άλλοι άνθρωποι μπορούν επίσης», σημείωσε.

Μάλιστα, εκείνη φέρεται να του είπε ότι δεν θέλει ντους νωρίτερα γιατί σκέφτεται ότι το νερό είναι κακό για τα μαλλιά της.

Προσφέρθηκε να της αγοράσει σκουφάκι για τα μαλλιά, αλλά ούτε και αυτή ήταν καλή ιδέα.

“Νιώθω σαν βλάκας για να παρατηρώ πόσο συχνά κάνει ντους, αλλά αισθάνομαι άβολα να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι (τα μαλλιά της μυρίζουν λιπαρά ακόμα και αν δεν το αισθάνεται) και θέλω μια μικρή θηλυκότητα όπως ξυρισμένα πόδια, κ.λπ. », συνέχισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:15