search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:22
MENU CLOSE

Παρέμβαση εισαγγελέα για την ηχογράφηση Στουρνάρα από Πολάκη

19.02.2019 14:51
Παρέμβαση εισαγγελέα για την ηχογράφηση Στουρνάρα από Πολάκη - Media

 

Η υπόθεση της τηλεφωνικής συνομιλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, με τον επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, που δημοσιοποιήθηκε χθες το βράδυ, τίθεται υπό εισαγγελική έρευνα.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ευάγγελος Ιωαννίδης, διέταξε την διενέργεια έρευνας με αφορμή το θέμα της φερόμενης καταγραφής της συνομιλίας μεταξύ των δύο ανδρών η οποία, βάση όσων είδαν το φως της δημοσιότητας, αφορούσε τον έλεγχο της κεντρικής τράπεζας στο δάνειο που έλαβε ο υπουργός από την ATTICA BANK.

Με την παραγγελία του, ο κ. Ιωαννίδης διέταξε προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί εάν υπήρξε καταγραφή της εν λόγω συνομιλίας καθώς και αν είχε ή όχι συναίνεση. Επίσης ο Εισαγγελέας ζητά σε περίπτωση που έγινε καταγραφή χωρίς συναίνεση να εντοπιστεί πως αυτή διέρρευσε σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:22