search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:19
MENU CLOSE

Τι είπε ο Παύλος Πολάκης για Θέμο Αναστασιάδη και Βασίλη Μπεσκένη

19.02.2019 18:51
ΕΣΑμεΑ: Απαράδεκτες οι δηλώσεις Πολάκη - Media

 

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στην ΕΡΤ για τις δύο από τις τρεις καταδίκες του, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε στους Βασίλη Μπεσκένη και Θέμο Αναστασιάδη.

Συγκεκριμένα, για τον Β. Μπεσκένη είπε:

«Για τον αποβιώσαντα κύριο Μπεσκένη, το είπα πολύ καθαρά. Επειδή απεβίωσε στο δικαστήριο ζήτησα να αναβληθεί η υπόθεση μέχρι να ολοκληρωθούν οι προανακρίσεις και τα πορίσματα που αφορούν το ΚΕΕΛΠΝΟ. Όμως, δυστυχώς, δεν δέχτηκε το δικαστήριο αυτό το αίτημα, έκανε την εκδίκαση και φυστικά με το να μην έχω προσκομίσει κάποια στοιχεία, τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας, πήρε την απόφαση που πήρε. Γι’ αυτό θα πάω στο Εφετείο».

Στη συνέχεια, μίλησε και για τον αποβιώσαντα Θέμο Αναστασιάδη:

«Επειδή έχουμε πάρει μάλλον άλλη ανατροφή. Επειδή εγώ εκεί που ανατράφηκα στα βουνά των Σφακίων ξέρετε τους νεκρούς τους τιμάμε και τους σεβόμαστε και όταν εγώ χτυπώ έναν αντίπαλο που είναι όρθιος, με κοιτά στα μάτια και τότε τον χτυπώ στο μπέτι, όχι στην πλάτη. Μπέτι είναι αυτό εδώ (σ.σ.το στήθος), τον χτυπώ μπροστά. Εγώ ήμουν αυτός ο οποίος έκανε πάρα πολλά πράγματα για να ολοκληρωθεί η καταδίκη του επίσης αποβιώσαντα Θέμου Αναστασιάδη με τα 5 εκατομμύρια, που εκεί αν κάτσω και γράψω το τι είχε γίνει στα πλαίσια της διακαιοσύνης για να μην υπολοποιηθεί η τελική επιβολή των 5 εκατομμυρίων θα γράφατε κανέναν τόνο. Στα απομνημονεύματά μου θα το γράψω. Συνέβαλα σε αυτό. Όταν έμαθα ότι έπασχε από ανίατη ασθένεια, τους τελευταίους 7-8 μήνες δεν άνοιξα το στόμα μου για τον Θέμο Αναστασιάδη. Αυτή την ανατροφή έχω πάρει, αλλά κάποιοι άλλοι είναι αυτοί που θίγουν τους νεκρούς για να θίξουν εμένα που δεν μπορούν να με θίξουν με άλλο τρόπο. Εκεί που έχω τον σεβασμό απέναντι στους νεκρούς και στον θάνατο, οκτώ ζωές να ζήσουν αυτοί που με χτυπάνε, αυτές τις αξίες και αυτά τα αισθήματα δεν πρόκειται να τα πάρουν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:16