search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:24
MENU CLOSE

Υπονοούμενο Λουτσέσκου: «Κάποιοι δεν με θέλουν εδώ»

19.02.2019 18:52
Υπονοούμενο Λουτσέσκου: «Κάποιοι δεν με θέλουν εδώ» - Media

 

Νέα απάντηση στα σενάρια που τον θέλουν να μετακομίζει στην Τουρκία, έδωσε ο Ρασβάν Λουτσέσκου, μιλώντας σε Μέσο της Ρουμανίας.

Στα σενάρια που τον ήθελαν να εξετάζει τις περιπτώσεις των Γαλατασαράι και Μπεσίκτας, απάντησε με σκληρό τρόπο ο Ρασβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός, μιλώντας σε Μέσο της χώρας του, ξεκαθάρισε ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τον ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τον ένα από τα πιο «καυτά» κλαμπ της Ευρώπης.

«Δεν πρόκειται να πάω στην Τουρκία και δεν ξέρω από που προέρχονται όλες αυτές οι φήμες. Πρόσεξα ότι αυτό ξεκίνησε από τον Τύπο της Ελλάδας, από κάποιους που ίσως δεν με θέλουν εδώ… Αλλά θα σας πω κάτι, που είναι ξεκάθαρο για μένα.

Είμαι σε ένα από τα πιο “καυτά” κλαμπ της Ευρώπης, έχω συμβόλαιο μέχρι το 2020 και αυτή τη στιγμή δεν θέλω να συζητήσω τίποτα άλλο. Τους είπα πως οποιαδήποτε τέτοια πληροφορία, δεν είναι πραγματική και δεν θέλω να συνεχιστεί αυτό», τόνισε ο προπονητής του δικεφάλου του Βορρά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:24