22/09/2019 20:59:07

«Τον σκότωσαν» - Καταγγελίες από την οικογένεια Σάλα

«Τον σκότωσαν» - Καταγγελίες από την οικογένεια Σάλα - Media

 

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση του Εμιλιάνο Σάλα, με την οικογένεια του να κάνει λόγο ακόμα και για δολοφονία του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.

Τα αίτια της τραγωδίας που οδήγησε στην πτώση του αεροπλάνου στη Μάγχη και το θάνατο του Εμιλιάνο Σάλα, εξακολουθεί να αναζητά η οικογένεια του.

Οι δικοί του άνθρωποι πλέον, αναζητούν απαντήσεις και τα βαθύτερα αίτια της τραγωδίας, ενώ πλέον κάνουν λόγο ακόμα και δολοφονία του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.

Πρώτη την κουβέντα για το θέμα, άνοιξε η πρώην σύντροφος του, που μίλησε για μαφία στο ποδόσφαιρο, ενώ πλέον ο πρώτος ξάδερφος του, Ματίας Γκάντι, έκανε λόγο ανοικτά για δολοφονία του Σάλα.

«Τον Εμιλιάνο τον σκότωσαν. Σε αυτή την ιστορία υπάρχουν αρκετά πράγματα που δεν δένουν, έγιναν όλα με τρόπο πολύ γρήγορα. Θέλω να καταλάβω για ποιο λόγο αναγκάστηκε να μπει σε εκείνο το αεροπλάνο.

Ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης και τον άφησαν μόνο του, χωρίς να υπάρχει ούτε καν ένας εκπρόσωπος της ομάδας μαζί του. Η αστυνομία θα πρέπει να ερευνήσει τα σκοτεινά σημεία της ιστορίας, θέλουμε δικαιοσύνη. Θα έπρεπε να είχε ταξιδέψει με εκείνο το αεροπλάνο με άλλες συνθήκες, δεν ξέρουμε καν αν εκείνο το όχημα ήταν κατάλληλο για να διασχίσει τη Μάγχη. Ουδείς δεν πρόκειται να τον φέρει πίσω, όμως εάν κάποιος έφταιξε, πρέπει να πληρώσει» σχολίασε σε αργεντίνικα Μέσα, εκ μέρους της οικογένειας.

Πηγή: Sport-fm

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.