search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:04
MENU CLOSE

Ποιο πρόγραμμα του Μακεδονία TV περνά σε τηλεθέαση επτά κανάλια εθνικής εμβέλειας!

20.02.2019 09:23
Στο σπίτι του …ΑΝΤ1 το Μακεδονία TV - Media

 

Τι και αν τα μεγάλα κανάλια εθνικής εμβέλειας επενδύουν σε εκπομπές και σειρές για να πετύχουν την πολυπόθητη υψηλή τηλεθέαση που θα τους στείλει πρώτους στη γραμμή τερματισμού; Το TV Μακεδονία καταφέρνει κάποιες στιγμές να «χτυπήσει» αθόρυβα και να περάσει μπροστά από πολλούς αντιπάλους του, εκεί που δεν το περιμένουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό που συμβαίνει κάθε απόγευμα στις 18:00. Όταν στο TV Μακεδονία ξεκινά η σειρά Chicago Fire, ο σταθμός σημειώνει υψηλότερη τηλεθέαση από το Star, τον ΣΚΑΪ, το Open και τα 4 κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης: ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤSports. Χθες, Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, η σειρά έφτασε στο 8,9% στο δυναμικό κοινό, ενώ εκείνη την ώρα η τηλεθέαση στους προαναφερόμενους σταθμούς κινούταν από 0,3% έως 7,6%!

Η σειρά ακολουθεί τους πυροσβέστες, τους νοσοκόμους των πρώτων βοηθειών που εργάζονται στο Firehouse 51 του Πυροσβεστικού Σώματος του Σικάγο, της ομάδας 3 και του ασθενοφόρου 61. Καθημερινά διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να σώσουν και να προστατεύσουν τους πολίτες του Σικάγο. Παράλληλα, παρακολουθούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και εκτός εργασιακού χώρου.

Πηγή: zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33