search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:13
MENU CLOSE

Αλλαγές στα αεροπορικά εισιτήρια στις ΗΠΑ – Εκτός από το «κύριος» και «κυρία» θα υπάρχει και το «απροσδιόριστο»

20.02.2019 10:08
Παρουσιάστρια σκανδάλισε το κοινό επειδή έδειχνε πως «να ψωνίζετε στο σούπερ μάρκετ με σέξι τρόπο» (Video) - Media

 

Τα εισιτήρια των αεροπλάνων είναι ονομαστικά και γράφουν «κύριος Τάδε Ταδόπουλος» ή «κυρία Τάδε Ταδοπούλου». Στις ΗΠΑ αποφάσισαν να βάλουν και άλλη μια επιλογή στο φύλο. Θα υπάρχει και το «απροσδιόριστο» ή το «άγνωστο», δεν το έχουν αποφασίσει ακόμη οι αεροπορικές εταιρίες.

Αυτές τις δύο νέες επιλογές αναμένεται να προσθέσει στα έντυπα κράτησης η Airlines for America (A4A), σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Πρόκειται για μία απόφαση, η οποία ελήφθη από κοινού με τη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών (IATA) που απαρτίζεται από εταιρείες όπως η American Airlines, η JetBlue, η SouthWest ή η Alaska Airlines.

Η Α4Α τονίζει: «Οι αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες τιμούν την ποικιλομορφία και την ενσωμάτωση τόσο για τους εργαζόμενους τους όσο και για τους επιβάτες και καταβάλλουμε προσπάθειες καθημερινά για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες όλων των πελατών»

Όμως και η Delta Air Lines, που είναι μία από μεγάλες αεροπορικές εταιρείες που δεν ανήκει στο A4A, αποφάσισε επίσης να προτείνει νέες επιλογές στους επιβάτες:

«Στο πλαίσιο των προσπαθειών μας για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των διαφορετικών πελατών μας προβλέπουμε να προτείνουμε μια επιλογή γένους μη-δυαδική, κατά τη διαδικασία κράτησης», αναφέρει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:13