search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:16
MENU CLOSE

Απίστευτο – Ο Αμβρόσιος φέρεται να ζήτησε τον διωγμό Πατρινού επειδή έμαθε ότι ήταν gay – Ανακάλεσε την ύστατη στιγμή

20.02.2019 14:36
Απίστευτο - Ο Αμβρόσιος φέρεται να ζήτησε τον διωγμό Πατρινού επειδή έμαθε ότι ήταν gay - Ανακάλεσε την ύστατη στιγμή - Media

 

Η παρέμβαση του Προέδρου του Καλλιμανοπούλειου φαίνεται να ήταν αυτή που άλλαξε τη γνώμη του Μητροπολίτη Αμβρόσιου και δεν προχώρησε σε μια κίνηση που θα συγκέντρωνε την κατακραυγή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tempo24.news, όλα ξεκίνησαν όταν ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος έμαθε ότι ένας ανήμπορος Πατρινός που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας είναι ομοφυλόφιλος.

Αμέσως επεδίωξε να μην ενταχθεί στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων “Καλλιμανοπούλειο”, όπως ενημέρωσε η δομή «Βοήθεια στο Σπίτι» όπου και φιλοξενούνταν μέχρι πρότινος, η οποία ισχυρίζεται ότι η εμπλοκή του Μητροπολίτη Αμβρόσιου.

Όμως με την αντίδραση των ψυχραιμοτέρων, όπως και του διευθυντή του Καλλιμανοπουλείου, ο Σεβασμιότατος ανακάλεσε την αρχική του απόφαση και τελικά συνέναισε ώστε ο τρόφιμος να μεταφερθεί τελικά στο Καλλιμανοπούλειο.

Θυμίζουμε ότι ο κκ. Αμβρόσιος καταδικάστηκε από το Εφετείο Αιγίου μετά τη μήνυση που είχαν κάνει εις βάρος του ομοφυλοφιλικές οργανώσεις για τις εμπρηστικές του δηλώσεις.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:16