17/10/2019 02:28:03

Απαλλάχθηκε γνωστός πλαστικός χειρουργός στην Αθήνα – Χρωστούσε 2,5 εκατ. ευρώ και πλήρωσε 400.000

Απαλλάχθηκε γνωστός πλαστικός χειρουργός στην Αθήνα – Χρωστούσε 2,5 εκατ. ευρώ και πλήρωσε 400.000 - Media

 

Απαλλακτική για επιφανή πλαστικό χειρουργό ήταν η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ενώπιον του οποίου δικάστηκε για παλαιό καταλογισμό φοροδιαφυγής.

Το δικαστήριο αποφάσισε την απαλλαγή του γιατρού από τις κατηγορίες της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα καθώς αποδείχθηκε πως πλέον δεν έχει καμία οφειλή στο Δημόσιο.

Σε βάρος του χειρουργού είχε καταλογιστεί από την εφορία φοροδιαφυγή περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ η οποία αφορούσε έλεγχο για χρονικό διάστημα 13 ετών, υπόθεση που είχε προκαλέσει δεκάδες δημοσιεύματα στον Τύπο για τον πολύ γνωστό πλαστικό.

Το δικαστήριο έκρινε ότι οι πράξεις που αφορούσε η κατηγορία όσον αφορά τα έτη έως το 2010 έχουν παραγραφεί. Για το επόμενο διάστημα, που αφορά έτη από το 2010 και μετά , διενεργήθηκε επανέλεγχος και καταλογίστηκε οφειλή 400 χιλιάδων ευρώ το οποίο ο γιατρός έχει ήδη καταβάλει. Η πλήρης εξόφληση του ποσού επικυρώθηκε στο δικαστήριο και από έγγραφο του ΚΕΦΟΜΕΠ το οποίο βεβαιώνει πως ο πλαστικός χειρουργός δεν έχει ουδεμία οφειλή στο ελληνικό Δημόσιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.