search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:26
MENU CLOSE

Φρίκη: Νεκρό άλογο – Το τάισαν με τη βία πάνω από 150 καρότα για να το κρατήσουν ήρεμο (Photos)

20.02.2019 15:22
Φρίκη: Νεκρό άλογο – Το τάισαν με τη βία πάνω από 150 καρότα για να το κρατήσουν ήρεμο (Photos) - Media

 

Ένα άλογο πέθανε όταν διαρρήκτες του έδωσαν περισσότερα από 150 καρότα για να τον κρατήσουν ήρεμο, κατά τη διάρκεια της επιδρομής τους σε στάβλο.

Η 23χρονη ιδιοκτήτρια κατοικίδιων ζώων Francesca Maples βρήκε την τετράχρονη φοράδα «Καμάρα» αδιάθετη στο σκίαστρό της, το πρωί μετά τη ληστεία. Δίπλα στο άλογο, υπήρχε ένας άδειος σάκος που ήταν γεμάτος με 20 κιλά καρότα την προηγούμενη ημέρα.

Η Francesca, που εργάζεται στον σταύλο, στο Λιντς της Δυτικής Υόρκης, πιστεύει ότι οι κλέφτες έριχναν τα λαχανικά για να αποσπάσουν την προσοχή της Καμάρα, για να μην κάνει κάποιο θόρυβο.

Η τεράστια ποσότητα ζάχαρης που περιέχεται σε τόσο μεγάλο αριθμό καρότων έκαψε την εντερική επένδυση του ζώου, πράγμα που σημαίνει ότι η Καμάρα δεν μπορούσε πλέον να φάει ή να πίνει.

Επέζησε με αντιβιοτικά για τρεις εβδομάδες μετά τη ληστεία στις 18 Ιανουαρίου, αλλά η Francesca πήρε την οδυνηρή απόφαση να την θανατώσει την περασμένη εβδομάδα.

Η Francesca είπε ότι οι κλέφτες, που δεν έχουν συλληφθεί ακόμα, απομακρύνθηκαν με μεγάλες ποσότητες τροφής κατά τη διάρκεια της επιδρομής τους στη νύχτα.

Πήγε την Καμάρα στους κτηνιάτρους το πρωί μετά τη ληστεία, της χορήγησε τα αντιβιοτικά και επέστρεψε στον σταύλο.

Μέρες αργότερα η κατάστασή της επιδεινώθηκε και την πήγε πίσω στους κτηνιάτρους, όπου έμεινε για μια εβδομάδα, λαμβάνοντας δύο μεταγγίσεις αίματος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:26