search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:53
MENU CLOSE

Παιδόφιλος ο Μάικλ Τζάκσον; Έρχεται το πολύκροτο ντοκιμαντέρ (Video)

20.02.2019 16:36
Παιδόφιλος ο Μάικλ Τζάκσον; Έρχεται το πολύκροτο ντοκιμαντέρ (Video) - Media

 

Στο ερώτημα αν ο «βασιλιάς της ποπ» Μάικλ Τζάκσον ήταν παιδόφιλος -μια κατηγορία που τον βάραινε όσο ζούσε- θέλει να απαντήσει το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» του ΗΒΟ, το οποίο πριν καν αρχίσει να προβάλλεται έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από την οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον.

Το τετράωρο ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβληθεί σε δύο μέρη, στηρίζεται στις επώνυμες κατηγορίες δύο ανδρών, οι οποίοι κατηγόρησαν τον Τζάκσον ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά όταν ήταν 7 και 10 ετών αντίστοιχα, αν και η δημιουργός του ντοκιμαντέρ, Νταν Ριντ, υποστηρίζει ότι «δεν είναι μια ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον να κακοποιεί μικρά παιδιά. Είναι μια ταινία για δύο οικογένειες και τον τρόπο με τον οποίο συμβιβάστηκαν με τις αποκαλύψεις των παιδιών τους μετά το θάνατο του Τζάκσον».

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ αναφέρεται στην κατοικία του Μάικλ Τζάκσον, το ράντσο Neverland στην Καλιφόρνια, όπου ο σταρ έζησε από το 1988 μέχρι το 2003 και όπου η αστυνομία έκανε έφοδο το 2003 στη διάρκεια έρευνας καταγγελιών ότι ο Τζάκσον είχε κακοποιήσει σεξουαλικά έναν 13χρονο. Δύο χρόνια αργότερα ο Τζάκσον απαλλάχθηκε των κατηγοριών σε μια δίκη που προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον. Ο Τζάκσον πέθανε το 2009 σε ηλικία 50 ετών από υπερβολική δόση του φαρμάκου propofol.

Η οικογένεια του Τζάκσον μιλούν, πάντως, για «άλλη μια χυδαία παραγωγή σε μια εξοργιστική και αξιοθρήνητη προσπάθεια εκμετάλλευσης του ονόματος του Μάικλ Τζάκσον», ενώ στο ντοκιμαντέρ, εκτός από τις μαρτυρίες των δύο ανδρών παρουσιάζονται και στοιχεία σχετικά με τη ζωή του Τζάκσον.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:53