search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:26
MENU CLOSE

Παύλος Γερουλάνος: Απάντησε για την ερωτική σχέση με τον Γκλέτσο (Video)

21.02.2019 07:05
Παύλος Γερουλάνος: Απάντησε για την ερωτική σχέση με τον Γκλέτσο (Video) - Media

 

Παύλος Γερουλάνος μίλησε στο «Πρω1νο» και τον Άρη Καβατζίκη για την προσωπική του ζωή, καθώς και για τα προβλήματα της Αθήνας με αφορμή την υποψηφιότητά του στο Δήμο Αθηναίων. Απάντησε, επίσης, και στο δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει ερωτικές σχέσεις με τον Απόστολο Γκλέτσο.

Ο Παύλος Γερουλάνος απαντώντας στην ερώτηση για το αν αισθάνεται ασφαλής στην Αθήνα, είπε: «Σίγουρα υπάρχουν μέρη στην Αθήνα που δεν νιώθω ασφαλής και λέω και στις κόρες μου ότι θα τις πάω εγώ κάπου». Μίλησε επίσης για την πρότασή του αναφορικά με τους ελεγχόμενους χώρους χρήσης ναρκωτικών: «Είναι χώροι στους οποίους συγκεντρώνονται οι χρήστες και υπάρχουν ειδικοί που μπορούν να τους βοηθήσουν και έχει εφαρμοστεί με επιτυχία στο εξωτερικό».

Στη ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το δημοσίευμα που τον «συνέδεε» με τον Απόστολο Γκλέτσο, ο υποψήφιος Δήμαρχος εξήγησε:

«Όταν μία επίθεση γίνεται με διάθεση στιγματισμού συμπολιτών μας που έχουν άλλες σεξουαλικές προτιμήσεις, αυτό είναι εντελώς απάνθρωπο. Όταν βγαίνει ένα άρθρο το οποίο κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα, δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Πρέπει να σηκώσεις το ανάστημά σου και να πεις “Όχι, μέχρι εδώ”! Απαντήσαμε στο άρθρο κάνοντας λίγο χιούμορ σε ό,τι με αφορούσε εμένα προσωπικά, αλλά τελειώνοντας με ένα πολύ σοβαρό κομμάτι που έλεγε ότι αυτό το πράγμα δεν πρέπει να συνεχιστεί. Τέτοιου είδους άρθρα θα έπρεπε να τραβούν την προσοχή και των αρμοδίων, έτσι ώστε να κρατιέται η δημοσιογραφική δεοντολογία και η δημοσιογραφία να σέβεται τους συνανθρώπους μας, όπως κι εμείς. Δεν σκέφτηκα να κινηθώ δικαστικά, γιατί το θέμα δεν ήταν η προσωπική προσβολή, στην πολιτική πρέπει να είσαι έτοιμος να φας προσωπικές προσβολές απ’ όλες τις πλευρές. Δεν ενοχλήθηκα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά ενοχλήθηκα πάρα πολύ ως Αθηναίος, δεν δέχομαι μια εφημερίδα να συμπεριφέρεται έτσι σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού».

Ο Παύλος Γερουλάνος αναφέρθηκε και στις κόρες του, την 16χρονη Αλεξανδρα και την 13χρονη Τατιάνα, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος που η μεγαλύτερη έχει αρχίσει να αποκτά πολιτική συνείδηση και μάλιστα λόγω… Τραμπ: «Η μεγάλη μου κόρη έχει πολιτικοποιηθεί γιατί ένιωσε προσβεβλημένη με τον Τραμπ και αυτά που λέει για τις γυναίκες. Από μικρό, αθώο κοριτσάκι, ξαφνικά τη βλέπω και σηκώνει το ανάστημά της και μου λέει “δεν μπορώ να ανεχτώ κάτι τέτοιο”, και τώρα βλέπουμε πολιτικές εκπομπές και δεν το πιστεύω».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:26