search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:03
MENU CLOSE

Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου: Ο εγκλεισμός της στο ψυχιατρείο και η μήνυση στους γονείς της (Videos)

21.02.2019 09:23
Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου: Ο εγκλεισμός της στο ψυχιατρείο και η μήνυση στους γονείς της (Videos) - Media

 

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν το βράδυ της Τετάρτης η ηθοποιός Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρική κλινική καθώς και για τη μήνυση που κατέθεσε κατόπιν,σε βάρος των γονέων της προκειμένου να δικαιωθεί και να αποκατασταθεί το όνομα και η υπόληψη της.

«Οι γονείς μου, μου προκάλεσαν μια μεγάλη ζημιά πριν 2.5 χρόνια. Είχαμε πολύ συγκρουσιακή σχέση από τότε που έγινα 19 και τους είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν άψογα. Έκανα τις μηνύσεις για να προστατευτώ γιατί οι γονείς μου σε μια μεγάλη σύγκρουση που είχαμε πριν 2.5 χρόνια, όταν είχαμε φτάσει στο αμήν γιατί εγώ δεν ακολουθούσα το επάγγελμα που θέλανε, γιατί δεν είχαν τον σύντροφο που θέλανε και γιατί σε ένα πατριαρχικό σπίτι πήρα την πρωτοβουλία. Οι γονείς μου δεν ενέκριναν τον πρώην σύντροφό μου και αυτός ήταν ένας λόγος των δικών μας συγκρούσεων.

Αποφάσισα ένα σαββατοκύριακο να φύγουμε με τη μητέρα μου και να αφιερώσουμε χρόνο μαζί. Αυτό δεν ήταν εγκεκριμένο από την πατριαρχική οικογένεια. Για να επιβληθεί ήταν “κάνεις πλέον του κεφαλιού σου, εμείς θα δηλώσουμε ότι εσύ αυτή τη στιγμή είσαι επικίνδυνη”. Αυτό με δύο ένορκες καταθέσεις σε ένα βράδυ μπορεί να προκληθεί σύλληψη και εγκλεισμός σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Ο ξάδερφός μου που έδωσε ένορκη κατάθεση για τον εγκλεισμό μου σε ίδρυμα, έχει να με δει επτά χρόνια.

Ήμουν στο αυτοκίνητο όταν με συνέλαβε η αστυνομία και στο ίδρυμα έμεινα περίπου δέκα μέρες. Κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού μου βρήκα μια πόρτα ανοικτή και βγήκα για να ενημερώσω που βρίσκομαι. Οι γονείς μου κατέθεσαν ψευδώς ότι έχω ιστορικό ψυχιατρικής νόσου και γι’ αυτό διώκονται για ψευδορκία», είπε μεταξύ άλλων η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:03