24/01/2020 05:39:38

Ο Ρεπόρτερ που πήγε να βγάλει 100.000 ευρώ από ΑΤΜ απαντά στο Luben και υπερασπίζεται τον εαυτό του (Photo)

Ο Ρεπόρτερ που πήγε να βγάλει 100.000 ευρώ από ΑΤΜ απαντά στο Luben και υπερασπίζεται τον εαυτό του (Photo) - Media

 

Τοπ θέμα συζήτησης στα Social Media έχει γίνει το πλάνο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, όπου δείχνει τον δημοσιογράφο Νίκο Υποφάντη, να προσπαθεί να βγάλει 100.000 ευρώ από μηχάνημα ΑΤΜ. 

Το ρεπορτάζ αφορούσε το θέμα του δανείου του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, αξίας 100.000 ευρώ που έλαβε από την Attica Bank. 

Η αλήθεια είναι ότι η επιλογή του δημοσιογράφου να τραβήξει αυτό το «εξωπραγματικό» πλάνο ήταν άστοχη. Ωστόσο, ο ίδιος θεωρεί ότι καλώς έπραξε καθώς υποστηρίζει με κάθε τρόπο την επιλογή του. 

Θέλοντας ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ να υπερασπιστεί τον εαυτό του έφτασε σε σημείο να σχολιάσει ένα χιουμοριστικό meme στη σελίδα του σατιρικού σάιτ Luben. 

«Σε ευχαριστώ πολύ . Το θεατράλε του ρεπορτάζ πολλές φορές χρειάζεται για να αποτυπώσεις στην εικονική πραγματικότητα το ποσό ξεφτύλες είναι ορισμένοι πολιτικοί τύπου Πολάκη Πραγματικά ούτε ευρώ ακόμα και αν είσαι υγιής επιχειρηματίας δε σου δίνουν οι τράπεζες. Και όμως ένας Πολάκης έλαβε 100.000€ για ένα σπίτι στην Κρήτη. Ευχαριστώ για την αναφορά και αν θες μου λες πόσα δίνουν τα ΑΤΜ του #ΣΥΡΙΖΑ», έγραψε ο Νίκος Υποφάντης κάτω από το Meme που έδειχνε πως θα τελειώσει ο τρίτος κύκλος του «La Casa De Papel». 

Δείτε τη φωτογραφία με το σχόλιο του δημοσιογράφου 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.