search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:39
MENU CLOSE

Πρώην καθαρίστρια του Μάικλ Τζάκσον για την παιδοφιλία: Είχα δει πολλά

21.02.2019 11:16
Ταινία γίνεται η ζωή του Μάικλ Τζάκσον - Media

 

Σε νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον προχώρησε μια πρώην καθαρίστρια στο ράντσο του στον απόηχο του εκρηκτικού ντοκιμαντέρ με τις μαρτυρίες δύο πρώην θυμάτων του που τον κατήγγειλαν ως παιδεραστή.

Η Άντριαν ΜακΜάνους εργαζόταν στην έπαυλη του βασιλιά της Ποπ στο Neverland Ranch της Καλιφόρνια και όπως είπε, είχε δει πολλές φορές τον Τζάκσον να χαϊδεύει, να θωπεύει και να φιλάει μικρά αγόρια.

Αν και τον περιέγραψε ως «ευγενικό», πρόσθεσε ότι είχε και μια «σκοτεινή πλευρά» κι ότι οι άνθρωποί του την είχαν απειλήσει προειδοποιώντας την να κρατήσει το στόμα της κλειστό για όσα είχε δει.

«Την πρώτη φορά που καθάρισα την κρεβατοκάμαρά του δεν ήξερα από που να αρχίσω. Είδα πολλά χάδια, αγκαλιές, θωπείες και φιλιά», αποκάλυψε στην εκπομπή “60 Minutes” του 9News της Αυστραλίας.

H 56χρονη γυναίκα ήταν ένα από τα ελάχιστα μέλη του προσωπικού της έπαυλης που είχε πρόσβαση στην κρεβατοκάμαρα και τα ιδιαίτερα δωμάτια του Τζάκσον. Κι όπως είπε, οι κατηγορίες που είδαν το φως κατά του τραγουδιστή μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ “Leaving Neverland” στο φεστιβάλ κινηματογράφου Sundance στη Γιούτα δεν την σόκαραν.

«Μου είπε [ο Τζάκσον] ότι ήμουν εξαίρετη, μπορείς να είσαι μαζί μου για πάντα. Είχε μια ευγενική πλευρά και…ναι, και μια σκοτεινή. Πραγματικά με φόβιζε. Σοκαρίστηκα γιατί γνώριζα ότι θα ξανασυμβεί», τόνισε.

Η ΜακΜάνους υποστήριξε ότι φοβόταν να καλέσει την αστυνομία γιατί την απείλησαν άνθρωποι του Τζάκσον:

«Μου είπαν ότι μπορούσαν να προσλάβουν εκτελεστή να με καθαρίσει, να μου κόψει το λαρύγγι, ότι δεν θα έβρισκαν ποτέ το πτώμα μου. Φοβόμουν να πω ο,τιδήποτε κακό για τον Μάικλ. Εγώ γνωρίζω την αλήθεια, ήμουν εκεί».

Οι κατηγορίες περί παιδεραστίας κατά του Τζάκσον επανήλθαν στο προσκήνιο πρόσφατα με δύο θύματά του, τον Γουέιντ Ρόμπσον και τον Τζέιμς Σέιφτσακ να καταγγέλλουν ότι ήταν επτά και δέκα ετών όταν άρχισε να τους κακοποιεί σεξουαλικά ο τραγουδιστής.

Σε άλλη, πρόσφατη συνέντευξή της η ΜακΜάνους υποστήριξε ότι «ψάρευε» εσώρουχα του Τζάκσον και παιδιών από το τζακούζι και τις μπανιέρες κι ότι υπήρχε «πολλή βαζελίνη» στο Νeverland Ranch.

Ενώ ισχυρίστηκε ότι ο τραγουδιστής έκρυψε επιμελώς από την αστυνομία κασέτες VHS, που σύμφωνα με την ίδια ήταν sex tapes με αγόρια.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:39