15/08/2020 14:11:15

Παπαχριστόπουλος, ο νέος θαυμαστής του Πολάκη

Παπαχριστόπουλος, ο νέος θαυμαστής του Πολάκη  - Media

 

Άλλον ένα θαυμαστή να τον αποθεώνει βρήκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Εκτός από την κάλυψη που έχει από τον πρωθυπουργό για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τις τηλεφωνικές του επικοινωνίες -όπως αυτή με τον Γιάννη Στουρνάρα- αλλά και τις προειδοποιήσεις που εκτοξεύει, ο κ. Πολάκης άκουσε μία καλή κουβέντα και από την Θανάση Παπαχριστόπουλο.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής ο οποίος ανέβαλε για πολύ καιρό την παραίτησή του που είχε προαναγγείλει με διάφορες προφάσεις, έσπευσε να σταθεί στο πλευρό του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. «Ο Πολάκης είναι στο μάτι του κυκλώνα γιατί έχει κάνει σπουδαία δουλειά στο χώρο της υγείας» υποστήριξε μιλώντας στο News 24/7.

Ενοχλεί -συνέχισε- «ότι μαζί με τον κ. Ξανθό παρέλαβαν ένα έλλειμμα 700 εκατ. και το έκαναν πλεόνασμα 300 εκατ. ευρώ, ενώ 2,5 εκατομμύρια ανασφάλιστοι έχουν πλέον πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας».

Ο κ. Παπαχριστόπουλος ανέφερε ακόμη ότι «επί τρεις ημέρες ο κ. Πολάκης κατακρεουργούταν».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.