search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:35
MENU CLOSE

Χόλιγουντ: Συνελήφθη ηθοποιός της σειράς «Empire» (Photos)

21.02.2019 13:01
Χόλιγουντ: Συνελήφθη ηθοποιός της σειράς «Empire» (Photos) - Media

 

Συνελήφθη ο ηθοποιός Jussie Smollett, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην σειρά «Empire», με την κατηγορία της ψευδούς καταγγελίας για ρατσιστική επίθεση σε βάρος του.

Ωστόσο, οι αρχές δεν έδωσαν περισσότερες πληροφορίες για τη σύλληψή του αλλά είπαν μόνο ότι είναι σε επικοινωνία με τους δικηγόρους του.

Ο Smollett είχε προχωρήσει σε καταγγελία στην αστυνομία τον περασμένο μήνα ότι δέχθηκε φραστική αλλά και σωματική επίθεση από δυο άτομα. Σύμφωνα με τον ίδιο, τον έβριζαν γιατί είναι μαύρος και ομοφυλόφιλος, του έδεσαν ένα σκοινί γύρω από το λαιμό του και του πέταξαν κάποια χημική ουσία.

Μάλιστα, είχε αναφέρει ότι η επίθεση έγινε στις 29 Ιανουαρίου και ότι ένας από τους επιτιθέμενους του φώναξε «Εδώ είναι η χώρα του Make America Great Again», το σύνθημα του Ντόναλντ Τραμπ. Οι αρχές άρχισαν να ερευνούν πιθανό έγκλημα μίσους.

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του ηθοποιού, καθώς προέκυψαν νέα στοιχεία από την σύλληψη των δυο ατόμων, τα οποία ανακρίθηκαν και αφέθηκαν ελεύθερα την περασμένη Παρασκευή, χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι τουλάχιστον ο ένας από τους δυο, που είναι αδέρφια με καταγωγή από τη Νιγηρία εργαζόταν μαζί με τον Smollett στην σειρά του Fox, Empire.

Οι εισαγγελείς, σε ανακοίνωση τους, τονίζουν ότι ο ένας από τους δυο ήταν προσωπικός γυμναστής τον οποίο ο ηθοποιός είχε προσλάβει για να τον προετοιμάσει για μουσικό βίντεο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15