search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:13
MENU CLOSE

Σαμαράς, Βενιζέλος, δικηγόροι και… πρίγκιπες στο πάρτι Λυκουρέζου-Γερασίμου-Μαρακάκη (Photos)

21.02.2019 14:45
Σαμαράς, Βενιζέλος, δικηγόροι και... πρίγκιπες στο πάρτι Λυκουρέζου-Γερασίμου-Μαρακάκη (Photos) - Media

 

Την έναρξη της συνεργασίας του γιόρτασαν διοργανώνοντας ένα μεγάλο πάρτι στο Papillon στο Παλαιό Ψυχικό ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με τα δικηγορικά γραφεία του Νικόλα Γερασίμου και του Γιάννη Μαρακάκη.

Μεγάλα ονόματα στον χώρο της πολιτικής και της δικηγορίας παραβρέθηκαν στο πάρτι, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ανάμεσά τους ήταν και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός, σύμφωνα με το iefimerida.gr.

Ακόμη, για να δώσουν τα συγχαρητήριά τους βρέθηκαν ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ και η Νάντια Χαλαμανδάρη, η οποία παντρεύτηκε (και χώρισε) τον πρίγκιπα της Ισπανίας.


Από το πάρτι δεν θα έλειπε και η κόρη του γνωστού ποινικολόγου Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Η συνεργασία των τριών γραφείων

Πολλοί εκτιμούν ότι η συνεργασία των τριών δικηγορικών γραφείων μεταφράζεται ως η διάδοχη κατάσταση ενός δικηγορικού γραφείου που ξεκίνησε την λειτουργία του το 1910 από τον Κωνσταντίνο Λυκουρέζο, πέρασε στη συνέχεια στον γιο του Παυσανία για να καταλήξει στα χέρια του εγγονού του, Αλέξανδρου.

Κάθε γραφείο θα διατηρήσει την αυτονομία του, αλλά αναλόγως με την υπόθεση θα συνθέτουν μια ομάδα και από τα τρία γραφεία που θα τη χειρίζεται.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος συνεχίζει να διατηρεί το γραφείο του στο Κολωνάκι, ο Γιάννης Μαρακάκης σε Κολωνάκι και Καλλιθέα και ο Νίκος Γερασίμου στον Πειραιά.

Πηγή φωτογραφιών: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:11