17/10/2019 09:49:36

Σοφιανός: Όταν ψήφιζαν τον ΓΟΚ του 2012 και έδιναν άδειες δεν σκέφτονταν την Ακρόπολη

Σοφιανός: Όταν ψήφιζαν τον ΓΟΚ του 2012 και έδιναν άδειες δεν σκέφτονταν την Ακρόπολη - Media

 

"Η ευαισθησία για την Ακρόπολη, αν δεν συνοδεύεται από αυτοκριτική, θυμίζει ψηφοθηρία και προεκλογικές σκοπιμότητες", τονίζει σε δήλωσή του , για το θέμα των πολυόροφων κτιρίων γύρω από την Ακρόπολη, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, με τη « Λαική Συσπείρωση» και μέλος του ΠΓ του ΚΚΕ, Νίκος Σοφιανός.

Ο κ. Σοφιανός, ασκεί κριτική στους συνυποψηφίους του κκ Μπακογιάννη και Ηλιόπουλο, λέγοντας: «Ο κ. Μπακογιάννης μιλά για "πολεοδομικά εκτρώματα", που έγιναν με βάση τον ΓΟΚ του 2012, που ψήφισε η κυβέρνηση του κόμματός του. Ο κ. Ηλιόπουλος μιλά για "παραμόρφωση του αστικού τοπίου", που έγινε με άδειες που έδωσαν οι συνάδελφοί του υπουργοί Περιβάλλοντος και Πολιτισμού. Τώρα θα επανεξετάσουν τις άδειες, κάτι είναι κι αυτό. Η ετεροχρονισμένη ευαισθησία των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να φανεί και με το γκρέμισμα των ερειπίων που ανήκουν στο υπουργείο Πολιτισμού, στους πρόποδες της Ακρόπολης, μπροστά στα Αναφιώτικα και χάσκουν από το 1996. Αναφερόμαστε κα Ζορμπά στο ερείπιο της Στράτωνος αριθ. 15-25», καταλήγει η δήλωσή του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.