search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:56
MENU CLOSE

Αξιωματούχοι του Πολεμικού Ναυτικού: Δεν μας εξόργισε ο Τομ Κρουζ

21.02.2019 15:49
Αξιωματούχοι του Πολεμικού Ναυτικού: Δεν μας εξόργισε ο Τομ Κρουζ - Media

 

Αξιωματούχοι του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς ότι ο Τομ Κρουζ «εξόργισε» το πλήρωμα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της επερχόμενης ταινίας «Top Gun: Maverick» στο αεροπλανοφόρο USS Theodore Roosevelt στο Σαν Ντιέγκο.

Ένας αξιωματούχος δήλωσε στο NBC 7 ότι «ο Τομ Κρουζ και οι υπόλοιποι συντελεστές ήταν ευγενικοί και επαγγελματίες σε όλους τους ναύτες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων».

«Ορισμένοι υφιστάμενοι ίσως έχουν παρερμηνεύσει τις οδηγίες από τη διοίκηση του Πολεμικού Ναυτικού που τους συνέστησε να μην πλησιάζουν τους ηθοποιούς και όσους εργάζονται στην ταινία, ενώ γυρίζουν σκηνές και να μην χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα στο πλατό» πρόσθεσε.

Στο ειδησεογραφικό site του τηλεοπτικού δικτύου είχε προηγουμένως δημοσιευθεί ότι ένας μέλος της ναυτικής δύναμης υποστήριξε ότι ο Κρουζ φέρεται να είπε στο πλήρωμα του Roosevelt «να μην τον κοιτά ή να μην τον αγγίζει».

«Εξόργισε το πλήρωμα του USS Theodore Roosevelt κατά τα γυρίσματα», «ο ηθοποιός ήταν πολύ αλαζόνας» ανέφερε το δημοσίευμα.

Εντούτοις, οι ναύτες που συνόδευαν τον ηθοποιό στο αεροπλανοφόρο υπογράμμισαν: «Σε καμία περίπτωση δεν είπε ο Τομ Κρουζ σε ναύτη: “Μη με κοιτάς. Μη με ακουμπάς”».

Ένας πλοίαρχος του Ναυτικού φέρεται να είπε στο NBC 7 ότι ζητήθηκε από τους υπηρετούντες τη στρατιωτική τους θητεία στο αεροπλανοφόρο να «σεβαστούν» τον Κρουζ και τους άλλους συντελεστές της ταινίας και ότι η διοίκηση «δεν ανέχεται καμία ασέβεια από τα μέλη του ναυτικού».

Η επερχόμενη ταινία «Top Gun» πρόκειται να αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 26 Ιουνίου 2020. Αρχικά αναμενόταν να βγει στις αίθουσες φέτος στις 12 Ιουλίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:55