search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:48
MENU CLOSE

Νέο αίτημα για άδεια κατέθεσε ο Κουφοντίνας

21.02.2019 16:43
Νέο αίτημα για άδεια κατέθεσε ο Κουφοντίνας - Media
 
Στα Δικαστήρια Βόλου βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δημήτρης Κουφοντίνας, προκειμένου να εκφράσει την άποψή του στο Τριμελές Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, για την τετραήμερη άδεια που έχει αιτηθεί για τις 28 Φεβρουαρίου και για την οποία εξέφρασε αντιρρήσεις ο εισαγγελέας του Πειθαρχικού Συμβουλίου των Φυλακών Κασσαβέτειας.
 
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετήχθη στις 12.45 το μεσημέρι στα Δικαστήρια Βόλου. Η κυκλοφορία, είχε απαγορευτεί επί της οδού Κουταρέλια στο ύψος μεταξύ Ανθ. Γαζή και Γαλλίας, ενώ του μεταγωγικού αυτοκινήτου των φυλακών προηγούνταν δύο αυτοκίνητα της Ασφάλειας μπροστά και ένα αυτοκίνητο με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, πίσω.
 
Επίσης δρακόντεια μέτρα ασφαλείας υπήρχαν, τόσο μέσα όσο και έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου. Δύο οπλισμένοι εξωτερικοί φρουροί των φυλακών κατέβασαν από το μεταγωγικό τον Δημ. Κουφοντίνα, που φορούσε χειροπέδες και τον οδήγησαν στο γραφείο της Προέδρου Πρωτοδικών όπου συνεδρίαζε το Δικαστικό Συμβούλιο, ενώπιον του οποίου βρέθηκε στις 13.05.
 
Μετά από περίπου 45 λεπτά, γύρω στις 1.30 το μεσημέρι ο Δημ. Κουφοντίνας βγήκε από το γραφείο και υπό αστυνομικό κλοιό μπήκε πάλι στο αυτοκίνητο των μεταγωγών, επί της οδού Κουρατέλια και οδηγήθηκε πίσω στις φυλακές. Η απόφαση επί της αίτησης που κατέθεσε αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες.
 
Πηγή: magnesianews.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:46