search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:39
MENU CLOSE

Προ των πυλών η «Ωκεανίς»: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας – Χιόνια ακόμα και στην Αθήνα (Video | Photo)

22.02.2019 07:18
Προ των πυλών η «Ωκεανίς»: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας -  Χιόνια ακόμα και στην Αθήνα (Video | Photo) - Media

 

Χιόνια, τσουχτερό κρύο και πολλά μποφόρ αναμένεται να φέρει η νέα κακοκαιρία «Ωκεανίς» που βρίσκεται προ των πυλών καθώς από το βράδυ της Παρασκευής η θερμοκρασία να σημειώσει σημαντική πτώση με ισχυρές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά.

Το Σάββατο, οι χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα πεδινά της Θεσσαλίας και ημιορεινά της Στερεάς και Πελοποννήσου, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε χιόνι και στο κέντρο της Αθήνας.

Το επόμενο τριήμερο θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεων 9-10 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Αιγαίο, ενώ άνεμοι εντάσεων έως 8-9 μποφόρ θα επηρεάζουν κατά περιόδους και χερσαίες περιοχές της ανατολικής και νότιας χώρας.

Οι περιοχές που θα χιονίσει έως και τη Δευτέρα απεικονίζονται  στον παρακάτω χάρτη. Όσο πιο σκούρα μπλε είναι τα χρώματα, τόσο πιο πυκνές θα είναι οι χιονοπτώσεις. Στις περιοχές που τα χρώματα είναι κίτρινα, οι χιονοπτώσεις θα είναι σφοδρές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:39