search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:09
MENU CLOSE

Πέθανε ενώ κρατούσε στην αγκαλιά του το 8 μηνών μωρό του (Photos)

22.02.2019 12:57
Πέθανε ενώ κρατούσε στην αγκαλιά του το 8 μηνών μωρό του (Photos) - Media

 

Ένας πατέρας πέθανε ενώ κοιμόταν και κρατούσε στην αγκαλιά του το μόλις 8 μηνών μωρό του, ύστερα από πολύ αλκοόλ και πολύωρη χρήση ναρκωτικών.

Ο 42χρονος Michael Hollingworth βρέθηκε νεκρός στο Cleethorpes, κοντά στο Γκρίμπσι της Μ. Βρετανίας, από την πρώην σύντροφό του μετά από μια νυχτερινή έξοδο.

Ο 42χρονος, ένας κορυφαίος DJ, επέστρεψε στο σπίτι της πρώην του. Αποκοιμήθηκε έχοντας στην αγκαλιά του οκτώ μηνών μωρό του, προτού να βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις του μια ώρα αργότερα.

«Μου είπε πως με αγαπούσε, πώς αγαπούσε τα παιδιά του και άρχισε να κοιμάται», είπε η σύντροφός του, Hollie Bridgewater. Μια ώρα αργότερα τον βρήκε αναίσθητο και φώναξε για βοήθεια από την πρώην σύντροφο του Lashana Nottingham, η οποία κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο της με τον σύντροφό της Ρόμπερτ.

Τα δύο ζευγάρια πέρασαν τη νύχτα στο σπίτι της Lashana  σε μια προσπάθεια να γίνουν «πολιτισμένοι» μετά από μια σειρά διαφωνιών. Αλλά δυστυχώς κατέληξε σε τραγωδία. Ο 42χρονος φέρεται να έχει κάνει χρήση κοκαΐνης καθ ‘όλη τη διάρκεια της νύχτας, έπινε ένα λίτρο βότκα και έλαβε δισκία διαζεπάμης όταν η νύχτα έφτασε στο τέλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15