search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:02
MENU CLOSE

Επιστρέφει ο Λαζόπουλος: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής του (Video)

22.02.2019 13:06
Επιστρέφει ο Λαζόπουλος: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής του (Video) - Media

 

Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου στο Open TV

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες του προγράμματος του Open TV για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής περιόδου.

Την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου επιστρέφει το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η σατιρική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου θα βγαίνει κάθε Τρίτη ζωντανά με την παρουσία κοινού. Η εκποµπή θα µεταδίδεται από χώρο γνωστού νυχτερινού κέντρου στο κέντρο της Αθήνας.

Το κανάλι της Παιανίας µε το «Αλ Τσαντίρι» ξαναβάζει στο τηλεοπτικό κάδρο την (πολιτική) σάτιρα για δύο ώρες (21:00 – 23:00) – είδος προγράµµατος που απουσίαζε για αρκετό διάστηµα από την ελληνική τηλεόραση, ενώ στη συνέχεια τη «σκυτάλη» θα παίρνει για μία ώρα (23:00 – 00:00) το μουσικό Αλ Σιχτίρι. Επί σκηνής µαζί του θα εναλλάσσονται συνάδελφοί του, µε τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν για το ίδιο πρόγραµµα (όταν προβαλλόταν από τον Alpha).

Ο Λάκης Λαζόπουλος και η ομάδα του δουλεύουν εντατικά προκειμένου να είναι όλα έτοιμα. Ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, κάποια από τα πλάνα του trailer που ετοιμάζει για τη νέα του εκπομπή με ανάρτησή του στο Instagram.

View this post on Instagram

Προετοιμασιες

A post shared by Lakis Lazopoulos (@lakislazopoulos_official) on

Πηγή: ethnos

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:01