search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:22
MENU CLOSE

Το απίστευτο… δώρο της Μεγαλοοικονόμου στον Γιακουμάτο (Video)

22.02.2019 14:31
Το απίστευτο... δώρο της Μεγαλοοικονόμου στον Γιακουμάτο (Video) - Media

 

Σε εκπομπή του Open TV εμφανίστηκαν μαζί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος και η πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων έφερε μαζί της κι ένα δώρο για τον βουλευτή της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, η κ. Μεγαλοοικονόμου έφερε ένα καλάθι με… ζαρζαβατικά που, όπως είπε, το έφερε για τον κ. Γιακουμάτο, επειδή πριν από μερικές ημέρες καταφέρθηκε κατά της Λαχαναγοράς. Έτσι η ίδια επισκέφθηκε τη λαχαναγορά του Ρέντη και του έφερε φρέσκα λαχανικά.

«Αυτό το κάνω δώρο στον κ. Γιακουμάτο, διότι προχθές μίλησε υποτιμητικά για τη λαχαναγορά. Υποτίμησε τη λαχαναγορά του Ρέντη σε μία συνάντηση που είχαμε σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Συγκεκριμένα όταν είπε ότι ξέρω τα θέματα της αγοράς εκείνος μου μίλησε υποτιμητικά και είπε: “Ποια, της λαχαναγοράς του Ρέντη;”», είπε η βουλευτής.

Ο Γ. Γιακουμάτος εξέφρασε χαρά που κάνει φροντιστήριο «και μαθαίνει ποια είναι η λαχαναγορά και ποια είναι η περιοχή της». «Δώρο δέχεσαι από κάποιον που τον παραδέχεσαι. Της το επιστρέφω να μαγειρέψει το μεσημέρι».

Στη συνέχεια, η Θ. Μεγαλοοικονόμου εξήγησε το λόγο της… απουσίας αγγουριών στο καλάθι.

«Σε συνέντευξή σας είχαν πει ότι δέχεστε φλερτ από γυναίκες και εσείς είχατε απαντήσει ότι δεν είστε ομοφυλόφιλος. Γι αυτό και δεν σας έβαλα. Είστε ρατσιστής» είπε.

Ο Γ. Γιακουμάτος της απάντησε: «Τη μία με λες ρατσιστή, την άλλη σεξιστή, άντε να τριτώσει το κακό με το μυαλό σου».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:17