search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 05:38
MENU CLOSE

Απίστευτη πρόβλεψη Αμερικάνου δημοσιογράφου: Ο Γιάννης θα γίνει μεγαλύτερος από τον Τζόρνταν (Video)

22.02.2019 18:46
Παρέμεινε στους Bucks ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Με «χρυσό» συμβόλαιο - Media

 

Σε επίπεδα… μπιτλομανίας έχει φθάσει η λατρεία του ΝΒΑ και των ανθρώπων του για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος αποτελεί το πιο καυτό “asset” του franchise αυτή τη στιγμή.

Μετά από μόλις τρία χρόνια στους Μπακς, ο Γιάννης οδηγεί την ομάδα του στην κορυφή του πρωταθλήματος, έγινε αρχηγός της ομάδας της Δύσης στο All Star Game και συνεχίζει διαρκώς να εκπλήσσει με τις ικανότητές του.

Τόσο πολύ έχει εντυπωσιάσει τους ειδικούς του μπάσκετ, που πλέον έχουν αρχίσει να τον συγκρίνουν με τα ιερά τέρατα του πρωταθλήματος, όπως τον Μάικλ Τζόρνταν.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Μαξ Κέλερμαν, εκτίμησε ότι ο «Greek Freak» θα πάρει τη θέση του Μάικλ Τζόρνταν αν βελτιώσει το τρίποντό του.

Ο Κέλερμαν σημείωσε ότι οι Μπακς «έχουν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, επειδή είναι η κορυφαία ομάδα στο ΝΒΑ. Αυτό γίνεται γιατί έχουν τον καλύτερο παίκτη στο μπάσκετ. Τον Greek Freak. O ΛεΜπρόν Τζέιμς έχασε αρκετά ματς και δεν θα μπορέσει να βγει MVP.
 
Θεωρώ θα το πάρει ο Γιάννης. Ο ΛεΜπρόν είναι πολύ καλύτερος από κάθε παίκτη του ΝΒΑ, εκτός του Αντετοκούνμπο! Αν βάλει το τρίποντο στο παιχνίδι του, τότε θα γίνει ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών. Θα γίνει ο άνθρωπος που θα πάρει τη θέση του Μάικλ Τζόρνταν».
 

 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28