search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:06
MENU CLOSE

Ψυχώ: Σκότωσε τη μητέρα του και κράτησε τα κομμάτια της σε δοχεία φαγητού

22.02.2019 19:23
Αιμορροφιλία: Νέας γενιάς φάρμακο μειώνει σημαντικά τις αιμορραγίες - Media
 
Ένας νεαρός άνδρας συνελήφθη στη Μαδρίτη κατηγορούμενος ότι σκότωσε τη μητέρα του και κατόπιν τεμάχισε το πτώμα της και το φύλαξε μέσα σε πλαστικά δοχεία.
 
Την Πέμπτη, μια φίλη της άτυχης γυναίκας κατήγγειλε στις αρχές ότι δεν την είχε καμία επικοινωνία μαζί της εδώ και περίπου έναν μήνα. Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της φρίκης και ανακάλυψαν το κατακρεουργημένο πτώμα.
 
Οι αστυνομικοί βρήκαν “λείψανα σε διάφορα τάπερ” στο σπίτι της οικογένειας, στη συνοικία Σαλαμάνκα, στο κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας, είπε μια εκπρόσωπος της αστυνομίας.
 
Ο 26χρονος συνελήφθη αμέσως ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 66χρονης μητέρας του. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί άλλες 12 φορές, τις περισσότερες με την κατηγορία της κακοποίησης.
 
Οι ισπανικές εφημερίδες ανέφεραν την πιθανότητα καννιβαλισμού, όμως η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει αυτήν την υπόθεση.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:05