search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:05
MENU CLOSE

Αρνιακός: Προ των πυλών η «Ωκεανίς» – Πού θα χτυπήσει

22.02.2019 19:40
Αρνιακός: Αντί να πει για τον καιρό, είπε για διασωληνωμένους που «αυξάνονται με φόντο τα λαμπιόνια» - Σάλος στα social media (Video)  - Media
 
Η κακοκαιρία «Ωκεανίς» αναμένεται να επηρεάσει ολόκληρη τη χώρα με ισχυρές βροχές, θυελλώδεις ανέμους, χιόνια και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.
 
Ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός τόνισε ότι θα είναι μια φυσιολογική χειμερινή ψυχρή εισβολή. Στην Αττική και στο κέντρο της Αθήνας τα φαινόμενα θα είναι ήπια, με χιονόνερο και βροχή επί της ουσίας.
 
Τα χιόνια θα ξεκινήσουν από το πρωί του Σαββάτου σε Μακεδονία και Θράκη ακόμη και σε χαμηλά επίπεδα και θα κινηθούν δυτικότερα, στη Θεσσαλονίκη και στις παραλιακές περιοχές. Έως το μεσημέρι θα έχει κατηφορίσει μέχρι και την Αττικοβοιοωτία, τη βόρεια και κεντρική Εύβοια και έως το απόγευμα θα έχει φθάσει μέχρι την ανατολική-κεντρική Πελοπόννησο.
 
Έντονες χιονοπτώσεις θα έχουμε στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, την κεντρική Στερεά, την Ευρυτανία, την Αττικοβοιωτία, αλλά όχι τόσο πολύ στην Αττική. Κυρίως το δυτικό τόξο της Αττικής, Πάρνηθα, Κιθαιρώνας, Γεράνεια, από 300 μ. υψόμετρο και πάνω, θα έχουν τις περισσότερες χιονοστρώσεις ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε μόνο χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα πέσει περίπου 10-12 βαθμούς Κελσίου.
 

Πηγή: ANT1/enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:05