search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:02
MENU CLOSE

Αλλαγές στο ΚΙΝΑΛ – Περνάει «πειθαρχικό» η Καραμάνου για «σύμπραξη με ΝΔ»

22.02.2019 20:49
Επίθεση ΚΙΝΑΛ σε Μητσοτάκη: «Δέσμιος των πιο ακραίων συντηρητικών πολιτικών» - Media

 

Στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, παραπέμπει η Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του κόμματος, τη μέχρι τώρα γραμματέα του Τομέα Ισότητας, πρώην ευρωβουλευτή Άννα Καραμάνου, για να αποφασίσει για τα πειθαρχικά μέτρα εις βάρος της.

Σε συνέχεια απόφασης του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, αντικαθίστανται οι Γραμματείς του Τομέα Τουρισμού Μ. Μποκέας (λόγω υποψηφιότητας του για Δήμαρχος Μαλεβιζίου) και του Δικτύου Ισότητας Α. Καραμάνου (κατόπιν σχετικής εισήγησης της Επιτροπής Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης ).

Χρέη Γραμματέα αναλαμβάνουν αντίστοιχα οι Γ. Πουσσαίος και Ρ. Παπαϊωάννου.

Το θέμα με την κ. Καραμάνου ανέκυψε λόγω της απόφασης του Τομέα Γυναικών και Ισότητας των Φύλων να συμπράξει και να συμμαχήσει με τη ΝΔ στις εκλογές για την Επιτροπή Γυναικών της Βουλής, δηλαδή για τις γυναίκες που διετέλεσαν βουλευτές κι ευρωβουλευτές και έως την λήψη των όποιων τελικών αποφάσεων η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας ήταν ότι η κ. Καραμάνου θα πρέπει να αντικατασταθεί.

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:00