search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:42
MENU CLOSE

Κατέθεσε στη Βουλή το νέο αθλητικό νομοσχέδιο ο Βασιλειάδης

23.02.2019 06:29
Κατέθεσε στη Βουλή το νέο αθλητικό νομοσχέδιο ο Βασιλειάδης - Media

 

Στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής κατατέθηκε το νέο αθλητικό νομοσχέδιο από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης το κατέθεσε στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων και ύστερα από τις συζητήσεις που είχε με όλους τους φορείς, κατέθεσε το σχέδιο νόμου προς συζήτηση, ενώ αυτό θα τεθεί προς ψήφιση το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι (12:30) της προσεχούς Τετάρτης (27/2), αλλά από το αρχικό νομοσχέδιο απουσιάζει το κεφάλαιο που περιλαμβάνει τους προπονητές, γυμναστές και τα εκπαιδευτήρια, καθώς αναμένονται οι προτάσεις των ΤΕΦΑΑ και γι’ αυτό κρίθηκε πως χρειάζεται περισσότερος χρόνος διαβούλευσης. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν είναι οριστικός ο νέος νόμος, καθώς αναμένεται να γίνουν κάποιες προσθήκες.

Από ‘κει και πέρα, στο νομοσχέδιο περιλαμβάνεται το θέμα των θητειών στις ομοσπονδίες, καθώς και το τροποποιημένο εκλογικό σύστημα, ενώ παράλληλα με το Νομοσχέδιο θα κατατεθεί και η τροπολογία για τη Football League 2 στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40