search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:18
MENU CLOSE

Κώστας Χατζής: «Ήθελα να αυτοκτονήσω»

23.02.2019 08:52
Κώστας Χατζής: «Ήθελα να αυτοκτονήσω» - Media

 

Παρά το γεγονός ότι ο Κώστας Χατζής έχει πολιτικό λόγο, δεν θέλησε ποτέ να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής μιλά στο περιοδικό Λοιπόν για το λόγο που δεν έμπλεξε με την πολιτική σκηνή αλλά και γιατί είχε πάρει την απόφαση να αυτοκτονήσει.

Έχετε πολιτική σκέψη, αλλά και λόγο. Γιατί δεν αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την πολιτική;

«Βρείτε μου ένα πολιτικό που δεν είναι προδότης. Δικάστηκα 17 χρονών και προδόθηκα μέσα από το ίδιο το σύστημα. Ήθελα να φύγω από τη ζωή…»

Θελήσατε να αυτοκτονήσετε; «Ναι, ήθελα να αυτοκτονήσω, αλλά αγαπούσα πολύ τον πατέρα και τη μάνα μου. Είχα δύο αδελφές που έπρεπε για να παντρευτούν να έχουν προίκα. Πως θα τις παντρεύαμε, με τις… ψείρες; Κοίταζα να κάνω κάτι, αλλά τι; Τότε για να πάω στα αφοδευτήρια του δήμου, έπρεπε να είχα ένα χαρτί κοινωνικών φρονημάτων… ούτε να σπουδάσω μπορούσα, ούτε να βγω έξω… πουθενά. Τι θα γινόταν; Πέρασα δύσκολα, έχω πεινάσει πάρα πολύ… Το τραγούδι Ή συνείδηση, το έκανα για τη δική μου συνείδηση. Να αναφέρομαι στα ανθρώπινα δικαιώματα, στα καθήκοντα, να καταγγέλλω την πολιτεία με σεβασμό, αυτό το κάνω 64 χρόνια», λέει ο ίδιος στη συνέντευξή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00