search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:16
MENU CLOSE

«Αυθαίρετοι»: Η ιστορική κωμωδία του Mega επιστρέφει στην τηλεόραση (Videos)

23.02.2019 11:28
«Αυθαίρετοι»: Η ιστορική κωμωδία του Mega επιστρέφει στην τηλεόραση (Videos) - Media

 

Μετά την επιστροφή του «Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς» στο Youtube της Cosmote, του «Λόγω Τιμής» και του «Κόκκινου Δωματίου» στον ΣΚΑΪ, αλλά και αυτή του «Καφέ της Χαράς» του ΑΝΤ1 άλλη μια σειρά ακούγεται ως πιθανή για επιστροφή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Reallife, oι συζητήσεις για την επιστροφή της μαύρης κωμωδίας «Αυθαίρετοι» βρίσκονται σε πρώιμο μεν στάδιο, όμως υπάρχει θετικό πνεύμα για επιστροφή από τους βασικούς πρωταγωνιστές, μεταξύ των οποίων τους Χρήστο Βαλαβανίδη, Βάσια Τρίφυλλη, Δημήτρη Πουλικάκο και Νατάσα Τσαγκαρισιάνου. Μεγάλος απών φυσικά ο Θέμης Μάνεσης, ο θρυλικός Μπάμπης της σειράς, που απεβίωσε πριν δύο χρόνια.

Για την ιστορία, οι «Αυθαίρετοι» κράτησαν για δύο σεζόν, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία.

Αρχικά, έπαιζαν δύο φορές την εβδομάδα, αλλά τελικά το Mega αποφάσισε να θεσπίσει την Παρασκευή ως ημέρα προβολής τους.

Έχουν παίξει πάνω από οκτώ φορές σε επανάληψη, ενώ σε ψηφοφορία που είχε στηθεί στα πλαίσια των εορτασμών για τα είκοσι χρόνια του «μεγάλου καναλιού», το κοινό τους χάρισε μια θέση στην πρώτη δεκάδα. Αυτό αποδεικνύει την αγάπη που τρέφει ο κόσμος ακόμη και σήμερα για τις παλιές, καλές ημέρες των ελληνικών σήριαλ. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:15