18/10/2019 23:09:27

Κεφαλογιάννη: Σε μια άλλη χώρα ο Πολάκης θα είχε εξαφανιστεί

Κεφαλογιάννη: Σε μια άλλη χώρα ο Πολάκης θα είχε εξαφανιστεί - Media

 

"Πρόκειται για το κλασικό υπόδειγμα λαϊκισμού, τρέφονται από τον διχασμό, αναζητούν συνεχώς εχθρούς και δεν ορρωδούν προ ουδενός, εάν θεωρούν ότι θα κρατηθούν λίγο ακόμη στην εξουσία" τονίζει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη και συμπληρώνει "σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ο κ. Πολάκης θα είχε αποπεμφθεί".   

Αναφερόμενη στη συμφωνία των Πρεσπών επισημαίνει ότι "το στοίχημα της δική μας κυβέρνησης είναι, αφενός, να αποτρέψουμε το ενδεχόμενο η γειτονική χώρα, εκμεταλλευόμενη τα θολά σημεία της συμφωνίας, να επιδιώξει την αποκλειστικότητα του όρου "Μακεδονία", αφετέρου να διασφαλίσουμε ότι αυτές ακριβώς οι διατάξεις δεν θα πυροδοτήσουν τον αλυτρωτισμό" και υπογραμμίζει ότι η ΝΔ θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να βελτιώσει την κακή συμφωνία.   

Σε ερώτηση για το χρόνο των εκλογών η κ. Κεφαλογιάννη αφού σημειώνει ότι "ο κ. Τσίπρας ανέκαθεν προέτασσε το κομματικό συμφέρον αντί του εθνικού" καταλήγει λέγοντας ότι "ο κ. Τσίπρας έχει να δαμάσει δύο αντικρουόμενα χαρακτηριστικά του: την προσκόλληση στην εξουσία και τη διάθεση να αποφύγει μια εκλογική συντριβή. Εικάζω ότι μετράει τις πιθανότητες, αλλά μην έχετε αμφιβολία ότι αργά ή γρήγορα η ετυμηγορία των πολιτών θα είναι καταδικαστική". 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.