search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:56
MENU CLOSE

Έκρηξη – μυστήριο και συναγερμός στο Tennis Club στο Μαρούσι

24.02.2019 09:47
Κύκλωμα στην Κοζάνη είχε κλέψει 19 φορτηγάκια μέσα σε 8 χρόνια - Media

 

Ένας υπάλληλος του Tennis Club στο Μαρούσι είδε ζημιές, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τι θα συμβεί στην συνέχεια.

Μια περίεργη υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές. Ένας υπάλληλος του Tennis Club στο Μαρούσι κάλεσε τις Αρχές το πρωί της Κυριακής, 24.02.2019, λέγοντας πως υπάρχουν φθορές στις εγκαταστάσεις, σπασμένες τζαμαρίες κλπ.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί και μέλη του ΤΕΕΜ, διαπιστώνοντας πως είχε εκραγεί ένας εκρηκτικός μηχανισμός!

Το περίεργο, ωστόσο, είναι πως κανείς δεν είδε τίποτα, κανείς δεν άκουσε τίποτα και δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση. Στο ότι κανείς δεν αντελήφθη τίποτα, φαίνεται να έβαλε το «χεράκι» του και ο καιρός, αφού οι άνεμοι ήταν -και είναι και σήμερα- «λυσασμένοι», συνεπώς «εξηγείται» το ότι δεν υπήρξαν μαρτυρίες.

Ανάληψη ευθύνης δεν υπάρχει ακόμη και οι Αρχές δεν μπορούν προς το παρόν να ξέρουν τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την επίθεση.

Τις έρευνες ανέλαβε η Ασφάλεια, ενώ ενημερώνεται και η Αντιτρομοκρατική.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:56