search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:42
MENU CLOSE

ANT1: Νέα σεζόν, νέο σόου – Ποιου format τα δικαιώματα εξασφάλισε

24.02.2019 11:11
«Επιστρέφουμε ασφαλείς» - Τα μηνύματα των αγαπημένων πρωταγωνιστών της καμπάνιας του ΑΝΤ1 (Videos) - Media

 

Τα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν καταστρώνει ο ΑΝΤ1.

Το κανάλι του Αμαρουσίου από τα μέσα της φετινής σεζόν έχει κάνει την αντεπίθεσή του. Με κύριο γνώμονα του προγράμματός του τις ελληνικές σειρές ο σταθμός έχει καταφέρει σιγά να βρεθεί και πάλι στις υψηλές θέσεις παλεύοντας μάλιστα για την πρωτιά σε πολές περιπτώσεις.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» στο Μαρούσι ετοιμάζουν το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν αποφασισμένοι να φέρουν νέες ιδέες. Στον ΑΝΤ1 θα συνεχίσουν τη συνταγή του Κυριακάτικου show και τη νέα σεζόν.

Άλλωστε και το Your Face sounds Familiar που μεταδίδεται φέτος για πέμπτη σεζόν κάνει εξαιρετικά νούμερα.

Σύμφωνα με τη «RealNews» στον ΑΝΤ1 έχουν ήδη βρει το show που θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη σεζόν. Πρόκειται και πάλι για ξένο format όπου θα μεταδίδεται στην prime time ζώνη της Κυριακής.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα πρόκειται για το talent show «The Four» που έκανε πρεμιέρα τη φετινή σεζόν στην αμερικανική τηλεόραση. Μάλιστα έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία που έχει και δεύτερη σεζόν.

Πρέπει να πούμε ότι όσον αφορά τη μυθοπλασία ο ΑΝΤ1 διαψεύδει οποιαδήποτε προσέγγιση προς τον Ανδρέα Γεωργίου. Όπως αναφέρει η «Real» στο Μαρούσι σχεδιάζουν τις επόμενες σειρές του προγράμματος με άλλον γνώμονα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:42