01/04/2020 23:28:20

ΛΑΕ: Δεν έχουν τέλος οι διώξεις εναντίον των αγωνιστών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών

Λαφαζάνης: Παθολογικά μυθομανής ο Βαρουφάκης - Media

 

Μετά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και την Αφοξενίδου Μαρία καλούνται τη Δευτέρα για απολογία στη Γενική Ασφάλεια Αθηνών με κατηγορίες που αφορούν τον μισό Ποινικό Κώδικα για τη δράση τους κατά των πλειστηριασμών οι Απόστολος Μπούρας και Οδυσσέας Χαραλαμπόπουλος, μέλη του κινήματος, αναφέρει σε γραπτή της ανακοίνωση η ΛΑΕ.

Προσθέτει «το περιβόητο "Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος" καλεί πλέον καθημερινώς αγωνιστές στη ΓΑΔΑ για απολογία με βαριές κατηγορίες, γιατί αγωνίζονται ενάντια στη λεηλασία της λαϊκής περιουσίας. Οι Απ. Μπούρας και Οδ. Χαραλαμπόπουλος, αγωνιστές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών καλούνται στην ΓΑΔΑ τη Δευτέρα 25/2, για "εξηγήσεις" σε κατηγορίες που αφορούν, έλεος, τον μισό Ποινικό Κώδικα. Και δεν ξέρουμε ακόμα πόσοι άλλοι/ες ακολουθούν!».

Καταλήγοντας η ΛΑΕ επισημαίνει «με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να τρομοκρατήσουν και να καταστείλουν το κίνημα. Δεν θα τους περάσει. Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει τον πρωτοφανή αυταρχισμό της κυβέρνησης. Απαιτεί την παύση των διώξεων. Η Τρομοκρατία δεν θα περάσει».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.