search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:13
MENU CLOSE

Χ.Α.: Πέντε ανοδικές εβδομάδες, με ζητούμενο την διάχυση του ενδιαφέροντος

24.02.2019 12:52
Χ.Α.: Πέντε ανοδικές εβδομάδες, με ζητούμενο την διάχυση του ενδιαφέροντος - Media

 

Με θετικά πρόσημα και μικρά κέρδη, ολοκλήρωσαν την συνεδρίαση της Παρασκευής οι Ευρωπαϊκές Αγορές, με τους ενεργούς επενδυτές να έχουν εστιάσει στις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας.

Ο ευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 ενισχύθηκε 0,22% στις 371 μονάδες. Στην εβδομάδα, ο δείκτης ενισχύθηκε, περίπου, 0,6%.

“Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για το ‘Brexit’ δεν θα πρέπει να αγνοηθεί και η κυβέρνηση πρέπει να παραμείνει απολύτως επικεντρωμένη στο να το φέρει σε πέρας”, δήλωσε η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, μιλώντας σε μέλη του Συντηρητικού Κόμματος, την ώρα που οι διαπραγματεύσεις της με την ΕΕ φτάνουν στο τέλος τους.

“Οι ΗΠΑ και η Κίνα συζητούν το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα στον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, και τον Κινέζο ομόλογο του, Σι Τζινπίνγκ”, σύμφωνα με πηγές του CNBC. Η συνάντηση προγραμματίζεται για τα τέλη Μαρτίου, στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα, την εξοχική κατοικία του Τραμπ.

Διαβάστε περισσότερα στο economy365.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:12