search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:32
MENU CLOSE

Σύνδεσμος Ιστορικών Καφέ της Ευρώπης: Στα 47 τα μέλη του EHICA

24.02.2019 15:17
Σύνδεσμος Ιστορικών Καφέ της Ευρώπης: Στα 47 τα μέλη του EHICA - Media

 

Συνάντηση με θέμα την περαιτέρω συνεργασία και μελλοντικές κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες πραγματοποίησαν, στις 21 Φεβρουαρίου, ο Προέδρος του Club Ιστορικών Καφέ Βιέννης, Wolfgang Binder, η Προέδρος των Ιδιοκτητών Βιεννέζικων Καφέ, Christina Hummel και ο Ιδρυτής & Προέδρος του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης (EHICA) Βασίλη Σταθάκη, στη Βιέννη.

Η συνάντηση έγινε στο Ιστορικό Καφέ Frauenhuber, παρουσία και της αντιπροέδρου Ιδιοκτητών Βιεννέζικων Καφέ και αφορούσε σε θέματα συνεργασίας των Βιεννέζικων Συνδέσμων με τον ΕΗICA καθώς και σε κοινές μελλοντικές δράσεις.

Εξάλλου ο κ. Wolfgang Binder ιδιοκτήτης του Ιστορικού Καφέ Frauenhuber είναι ήδη από τα μέλη του EHICA, ενώ στο Σύνδεσμο εντάχθηκε την ίδια ημέρα και η Christina Hummel, ιδιοκτήτρια του Ιστορικού Café Hummel, ανεβάζοντας τον αριθμό των μελών του EHICA σε 47!

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η δυνατότητα συνεργασίας σχετικά με την καθιέρωση των Ιστορικών Καφέ ως αντικείμενο της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, μέσω εγγραφής τους στους καταλόγους της UNESCO.

Ακόμη τέθηκε στο τραπέζι η διοργάνωση της πρώτης διεθνούς συνάντησης ιδιοκτητών Ιστορικών Καφέ ώστε για πρώτη φορά να γίνει εφικτός διεθνής διάλογος που θα αφορά το μέλλον και τις δυνατότητες των Ιστορικών Καφέ ως εναλλακτικά τουριστικά σημεία επίσκεψης, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Ιστορικά Καφέ, και όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους Ιδιοκτήτες Ιστορικών Καφέ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24