search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:55
MENU CLOSE

Χανιά: Έπεσε στη θάλασσα για να μη συλληφθεί με κλεμμένο δίκυκλο (Photos)

24.02.2019 19:31
Χανιά: Έπεσε στη θάλασσα για να μη συλληφθεί με κλεμμένο δίκυκλο (Photos) - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα Χανιά όταν ένας δικυκλιστής στη θέα των αστυνομικών έπεσε στη… θάλασσα για να γλιτώσει τον έλεγχο.

Όπως αναφέρει το sadentrepese.blogspot.com, όλα συνέβησαν, στην Κίσαμο και συγκεκριμένα λίγο έξω από την Λίμνη.

Ο δικυκλιστής κινούνταν με το όχημά του στην περιοχή όταν άνδρες της αστυνομίας του έκαναν σήμα να σταματήσει για έναν τυπικό έλεγχο.

Ο αναβάτης του όμως μόλις είδε την αστυνομία έπεσε στην θάλασσα και προσπάθησε να ξεφύγει κολυμπώντας. Οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι δεν είχε νόμιμα χαρτιά παραμονής και για αυτό έφυγε. Τελικά ο δικυκλιστής δεν κατάφερε να πάει και μακριά κολυμπώντας μιας και τα νερά ήταν παγωμένα, οπότε βγήκε σε μια βραχονησίδα έξω από το ψαρολίμανο Κισάμου.

Με την βοήθεια του Λιμενικού και βάρκας συνελήφθη, διαπιστώθηκε ότι το μηχανάκι ήταν κλεμμένο, οπότε οδηγήθηκε στο Α.Τ Κισάμου για τα περεταίρω.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:54