search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:47
MENU CLOSE

Η Τερέζα Μέι ενδέχεται να ζητήσει από την ΕΕ αναβολή του Brexit για 2 μήνες

25.02.2019 06:44
Η Τερέζα Μέι ενδέχεται να ζητήσει από την ΕΕ αναβολή του Brexit για 2 μήνες - Media

 

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι φέρεται να μελετά μεταξύ άλλων ένα σχέδιο βάσει του οποίου η αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση ενδέχεται να αναβληθεί για έως και δύο μήνες, έγραψε η εφημερίδα The Telegraph την Κυριακή.

Στελέχη της κυβέρνησης του Ηνωμένου ΒασιλείουΗΒ έχουν καταρτίσει σειρά σχεδίων, τα οποία κυκλοφόρησαν το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να αποφευχθούν οι παραιτήσεις υπουργών αποφασισμένων να υποστηρίξουν την προσπάθεια μερίδας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συντηρητικού Κόμματος να αποτραπεί σε κάθε περίπτωση η αποχώρηση από την ΕΕ χωρίς συμφωνία, το λεγόμενο no-deal Brexit, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Telegraph.

Στα ενδεχόμενα που εξετάζει η Μέι συμπεριλαμβάνεται η υποβολή επίσημου αιτήματος στις Βρυξέλλες να καθυστερήσει το διαζύγιο, εάν δεν μπορέσει να επιτευχθεί συμφωνία ως τη 12η Μαρτίου, κατά το ρεπορτάζ αυτό.

Η Telegraph, που πρόσκειται στους Τόρις, δεν αποκαλύπτει τις πηγές της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:45