search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:04
MENU CLOSE

Μέι: Η αναβολή του Brexit δεν υλοποιεί κάποια συμφωνία

25.02.2019 14:18
Μέι: Η αναβολή του Brexit δεν υλοποιεί κάποια συμφωνία - Media

 

Μια αναβολή της εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν υλοποιεί κάποια συμφωνία και απλώς καθυστερεί τη μεγάλη απόφαση για το Brexit, δήλωσε τη Δευτέρα η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι.

«Μια παράταση του Άρθρου 50, μια καθυστέρηση σε αυτή τη διαδικασία, δεν υλοποιεί κάποια απόφαση στο Κοινοβούλιο, δεν υλοποιεί μια συμφωνία», είπε η Μέι.

«Αυτό που κάνει είναι ακριβώς αυτό που λέει η λέξη ‘καθυστερώ’. Απλώς καθυστερεί το σημείο στο οποίο λαμβάνεις αυτή την απόφαση. Και νομίζω πως οποιαδήποτε παράταση του Άρθρου 50, με αυτή την έννοια, δεν αντιμετωπίζει το ζήτημα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε.»

Η Μέι πρόσθεσε: «Οποιαδήποτε καθυστέρηση, είναι μια καθυστέρηση, δεν αντιμετωπίζει το ζήτημα, δεν επιλύει το ζήτημα».

Αναφερόμενη στις συνομιλίες με τους ηγέτες της ΕΕ, η Βρετανίδα πρωθυπουργός είπε: «Αυτό που κατάλαβα από τις συζητήσεις μου με τους ομολόγους μου στο Σαρμ ελ-Σέιχ, και τις τελευταίες ημέρες, είναι [ότι υπάρχει] μια πραγματική αποφασιστικότητα να εξευρεθεί μια διέξοδος, που θα επιτρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο να φύγει από την ΕΕ με έναν ομαλό και εύτακτο τρόπο με μια συμφωνία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:03