search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:50
MENU CLOSE

Σκληρή απάντηση ΠΡΑΤΤΩ στον Καμμένο: Ύβρεις χωρίς κόστος και αναντιστοιχία λόγων

25.02.2019 15:19
Σκληρή απάντηση ΠΡΑΤΤΩ στον Καμμένο: Ύβρεις χωρίς κόστος και αναντιστοιχία λόγων - Media
 
Για «επιθέσεις ανευθυνότητας, με ύβρεις χωρίς κόστος», κάνουν λόγο κύκλοι του ΠΡΑΤΤΩ, απαντώντας σε όσα είπε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε ότι θα καταθέσει στοιχεία στον εισαγγελέα εντός των επόμενων ημερών. «Τα στοιχεία αποδεικνύουν αρκετά μεγάλη σειρά κακουργημάτων που έχει διαπράξει ο κ. Κοτζιάς, μεταξύ αυτών της απιστίας εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου για το θέμα της σύναψης της συμφωνίας για τις βίζες, αυτό που του έγραψα στο μήνυμα» , τόνισε.
 
Αναλυτικά, όσα είπε ο κ. Καμμένος είναι -σύμφωνα με κύκλους του ΠΡΑΤΤΩ- «επιθέσεις ανευθυνότητας με ύβρεις χωρίς κόστος. Τη μια ομιλεί για κακουργήματα και την άλλη για νομικές διαδικασίες. Η αναντιστοιχία των λόγων του είναι εμφανής και έκδηλη του χαρακτήρα του.
 
Με τη στάση του προκύπτει αβίαστα το ερώτημα τι εξυπηρετεί, καθώς μοιάζει να είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και παράλληλα επιβεβαιώνει το χαρακτηρισμό του εθνικού συκοφάντη».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:50